Tri farby, ktoré zdôraznia vaše opálenie. Oblečte sa podľa nich!

Na lete má mnoho z nás najradšej odtieň príťažlivej opálenej pokožky. Vystaviť ho na obdiv však nemusíte len v bikinách.

11.08.2015 07:03
debata

Bronzový odlesk krásne zdôraznia aj niektoré farby, ktoré môžete zaradiť do svojho šatníka a podporiť tak ešte viac efekt jednoliatej, zamatovej a krásne tónovanej pokožky. Určite by ste nemali obísť nasledovné:

BIELA

zväčšiť Azda najzákladnejšia farba, ktorú vám odborníci... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Farby, ktoré zvýraznia opálenie - biela Azda najzákladnejšia farba, ktorú vám odborníci odporučia pre opálenú pokožku, je biela. Snehobiele odtiene krásne podčiarknu bronzový odtieň a dokonca zdôraznia aj jemnejšie opálenie - takže nemusíte vyzerať ako mulatka. Buď voľte jednotný monochromatický tón, alebo bielu nakombinujte so vzorom. Stále ešte môžete siahať po tropickej farebnosti - zelenej, oranžovej či fuchsiovej.

KORALOVÁ

zväčšiť Ak máte opálenú bronzovú pokožku, môžete... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Farby, ktoré zvýraznia opálenie - koralová Ak máte opálenú bronzovú pokožku, môžete pouvažovať aj nad farebnými tónmi koralovej a ružovej. Ak zvolíte koralovú farbu s teplým podtónom, výsledok bude ukážkový. Nielen že zdôrazníte svoje opálenie, ale podporíte aj lesk pokožky a budete pôsobiť sviežo a zdravo. Pri ružovkastých tónoch môžete pridať trochu zlatej alebo metalickej, čím ešte umocníte efekt plážového looku.

SVETLOMODRÁ

zväčšiť Modrá kombinácia dokáže s vašou opálenou... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Farby, ktoré zvýraznia opálenie - svetlomodrá Modrá kombinácia dokáže s vašou opálenou pokožkou divy. Platí, čím svetlejší odtieň, tým lepšie. Vo všeobecnosti pastelové odtiene dobre kooperujú s bronzovou pokožkou. Popri svetlomodrej, belasej či tyrkysovej môžete staviť napríklad aj na pepermintovú alebo svetlú denimovú. Kombinácia, ktorú sme pre vás pripravili, sa skladá z netradičnej minisukne a skráteného topu. Akcent dodáva výraznejší náhrdelník s imitáciou zlata a tiež výrazne balerínky s prúžkovaným vzorom.

Ďalšie farby, ktoré dobre kooperujú s opálenou pokožkou:

  • zlatá
  • ružová
  • oranžová
  • pastelové tóny
  • lila

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oblečenie #rada #opálenie #farby #styling #zdôrazniť

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...