Súboj mat verzus lesk má jasného víťaza: Úchvatné pery!

Hovorí sa, že Slovenky veľmi rúžom neholdujú. Ak si nanesú na pery nejaké líčidlo, ide skôr o veľmi prirodzený a jemný odtieň, prípadne si vylepšia opticky proporcie s leskom.

05.08.2015 14:20
pery - rúž - Foto:
Lesklé pery zostávajú stále populárne, ale hlavný prím budú na jeseň hrať matné povrchy na perách.
debata

Áno, rozhodne vám nebudeme hovoriť, že to nie je správne. Líčenie by totiž malo v každej žene umocňovať pocit komfortu, ale tiež vlastnej spokojnosti a dojmu osobnej príťažlivosti. Ak sa odohráva len v mantineloch telových odtieňoch, budiž.

Možno by ste však raz mohli opustiť zabehané chodníčky a vydať sa cestou experimentu s odvážnejšími a žiarivejšími farbami a odleskami.

Vizážistickí odborníci ohlásili na nasledujúce mesiace veľký návrat matných povrchov na perách. Sýte, výrazné, hladké a zamatové – také pery dokážu priam zázraky. Ich efektnosť ešte zvýši jednoliata a udržiavaná pleť. Či už ide o bronzovú pokožku, ktorá je výsledkom dovolenky, alebo porcelánovú pokožku, ktorú ste si starostlivo chránili počas leta.

zväčšiť Lesklé pery zostávajú stále populárne, ale... Foto: Urban Decay, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
pery - rúže - trend - inšpirácia Lesklé pery zostávajú stále populárne, ale hlavný prím budú na jeseň hrať matné povrchy na perách. Prinášame pestrý výber na inšpiráciu.

Kým opálené dámy môžu siahnuť po výrazných a žiarivejších tónoch, prípadne vyskúšať paletu oranžových, alebo hnedých farieb, u svetlých typov žien zabodujú matné červené pery vo všemožných odtieňoch – od karmínovej cez malinovú až po koralovú. Medzi experimentálne patria fialové a lila tóny.

Ani fanúšičky lesklejších povrchov však nemusia mať strach. Lesk v rúžoch nikam neodchádza, pričom ho oceníte skôr počas denného nosenia. Farebnosť leskov u dám zvyčajne býva prirodzená, ale tentoraz získali slovo tóny ružové, fuchsiové či napríklad výraznejšia burgundská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #rúž #tip #pery #lesk #trik #mat

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...