Eko kozmetika pre ženy, beauty hit slávnej herečky

Jessica Alba už na jeseň plánuje v rámci svojej úspešnej spoločnosti The Honest Company uviesť kozmetickú líniu pre ženy.

19.06.2015 11:00
Jessica Alba Foto: ,
Herečka Jessica Alba.
debata

Dobrá správa pre všetky ženy, ktoré sa zaujímajú o to, čo skutočne obsahuje ich kozmetický prípravok. Jessica Alba, ktorá urobila so svojou eko značkou „The Honest Company“ doslova dieru do sveta, prináša novinku. Od výrobkov pre deti a domácnosť sa presúva aj k ženám a chystá líniu „Honest Beauty“. Herečka a podnikateĺka o tom informovala na svojej stránke.

Jessica Alba už čoskoro uvedie The Honest Beauty. Foto: Instagram
Jessica Alba Jessica Alba už čoskoro uvedie The Honest Beauty.

Na promo fotografii pózuje Alba v obklopení niekoľkých modeliek, ktoré sa líšia farbou pleti. Herečka okrem iného sľubuje kozmetiku bez formaldehydu a bez ftalátov, ktorej predaj by sa mal spustiť na jeseň.

So svojím obchodným partnerom Christopherom Gaviganom spustili internetový predaj pred dva a pol rokom, kedy štartovali s kozmetickými výrobkami pre deti a s eko čistiacimi prostriedkami pre domácnosť.

Novou kozmetickou líniou pre ženy sa herečka pridá ku svojim kolegyniam, ktoré takéto línie už majú, Gwyneth Paltrow či Eva Mendes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #kozmetika #The Honest Company #Honest Beauty

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...