Elegantná aj sexi rafinovaná: Oblečte sa letne á la Andrea Verešová

Slovenská modelka Andrea Verešová na nedávnej pražskej akcii predviedla veľmi jednoduchý, no efektný look. V čiernobielej kombinácii vyzerala sexi, no zároveň elegantne. Inšpirovala by aj vás?

18.06.2015 09:00
debata
Slovenská modelka Andrea Verešová na otvorení... Foto: Profimedia
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová na otvorení nového salónu krásy vyzerala skvelo. A jej nohy ešte o kúsok lepšie.

Myslíme si, že práve toto je jeden zo stylingov, ktorý ukazuje silu jednoduchosti a pritom dokáže účinne pozdvihnúť ženskosť nositeľky. Je to zároveň aj kombinácia vhodná do horúcich letných dní, keď sa potrebujete obliecť komfortne, no zároveň nerezignujete na to byť elegantná a zároveň rafinovaná. Verešovej voľba kratučkých čiernych šortiek je logická – má totiž skutočne krásne nohy.

Šortky sú však vo všeobecnosti veľmi obľúbenou súčasťou letného šatníka a s ich pomocou dokážete vytvoriť diferencované stylingy na rozličné príležitosti. V kombinácii s ľahkým bavlneným sakom, ktorému ležérne vyhrniete rukávy a tiež košeľovou blúzkou, bude výsledok určite príťažlivý. Nezabudnite však na lodičky, ktoré vám opticky predĺžia nohu a nejaké tie drobné nedostatky opticky vyhladia.

zväčšiť Namiešajte si jednoduchý letný look. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Namiešajte si jednoduchý letný look. Namiešajte si jednoduchý letný look.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Andrea Verešová #oblečte sa podľa #look

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké zlepšenia nálady.
Schopnosť adaptácie na zmeny vám prinesie...