Vyberte plavky pre svojho chlapa! Máme 12 tipov horúceho leta 2015

Príprava na leto trápi najmä ženy. Hovorí sa. Ale je to naozaj tak? My si myslíme, že v súboji pohlaví sme na tom fifty-fifty!

15.06.2015 11:00
Pánske plavky hýria vzormi a farbami. Foto:
Aj vy pomáhate svojmu partnerovi s výberom plážovej garderóby? Tak možno vás inšpirujeme naším výberom.
debata (2)

Sami ste nás nedávno žiadali, aby sme popri výberoch dámskej plážovej garderóby pripravili aj niečo pre pánov. A keďže vaše želania radi splníme, nech sa páči!

Inšpirácia na plážovú pánsku módu tohto roka sa ukrýva pod troma slovkami – pestrosť, komfort a retro. To posledné môžete vnímať prostredníctvom modelov plaviek v duchu 60-tych a 70-tych rokov. Vkusné, elegantné, dokonale strihané, pripomínajú filmy s Jamesom Bondom či staré reklamy v časopisoch.

zväčšiť Pri pánskych plavkách je výber veľmi pestrý. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Pánske plavky Pri pánskych plavkách je výber veľmi pestrý.

Popri klasických elegantných plavkách sú však pre pánov stále dostupné aj športové modely, v ktorých sa telo cíti komfortne a najmä umožňuje aktivitu vo vode na 120 percent. Popularita šortiek a treniek je stále obrovská – hoci na slovenských kúpaliskách stále nájdete množstvo pánov, ktorí siahajú po elastických slipových plavkách, vo svetovej móde sú podobné kúsky dávno na ústupe. Alebo sa objavujú. Na dokonalých vyšportovaných telách. Pretože práve na nich vyzerajú najlepšie.

zväčšiť Pánske plavky hýria vzormi a farbami. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Pánske plavky hýria vzormi a farbami. Pánske plavky hýria vzormi a farbami.

Ak však túžite po elastických modeloch, voľte skôr trenkové, respektíve plavecké typy, so širším pruhom látky v oblasti bedier.

Čo sa vzorov týka, muži sa rozhodne nemusia báť kvetinových motívov. Sú čoraz populárnejšie. Veľmi obľúbené sú prúžky. A farebnosť? Žltá, oranžová, belasá či fuchsiová. A viete prečo? Lebo, keď sa opálite, bude to vyzerať super!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #muži #plavky #trend #leto 2015

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...