Osemnásť inšpirácií z kvetinových šiat: Staňte sa kráľovnou leta!

Florálne motívy nechýbajú v ponuke obchodov ani jednu letnú sezónu. Prečo by aj. Odkedy ľudia objavili možnosť tkania vzorov či neskôr potlačí, ich prenášanie do kažodenného odevu sa stalo priam automatickým.

03.06.2015 07:54
debata
Digitálne kvetinové potlače predviedol na... Foto: Ramon Leško / BMD
Lukáš Kimlička - Bratislavské módne dni - Jar 2015 Digitálne kvetinové potlače predviedol na šatách z novej kolekcie aj slovenský dizajnér Lukáš Kimlička.

Na kvetinových potlačiach je najpríjemnejšou stránkou ich príjemnosť, pohladenie pre oka, ľúbivá farebnosť. Niekedy sa síce dá hovoriť o tom, že model už pôsobí presladene, možno až jemne gýčovo. Pri správnom kombinovaní sa však väčšina motívov a potlačí s kvetinami ukáže ako správne rozhodnutie. A pozdvihne vizuál nejednej dámy.

Nastoliť nejaký konkrétny trend v kvetinových vzoroch si ani netrúfame. Azda vás len môže inšpirovať, ak si vyskúšate napríklad modely, v ktorých sa na bielom či smotonovom základe rozvíjajú farebné florálne motívy. Na opačnej strane stoja naopak materiály tmavej farby (čierna, indigo či sivá), v ktorých kvetiny pôsobia menej očakávane, no rovnako pôvabne. Výber je široký a fantázii sa medze nekladú. Tak to teda skúste.

zväčšiť Nežná a romantická je hra bielej či smotanovej... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kvetiny - potlače - motív - móda - trend Nežná a romantická je hra bielej či smotanovej s farebnými kvetinovými motívmi, ktoré dodávajú nositeľkám ženkosť.
zväčšiť Tmavší podklad a na ňom rozvinuté kvetinové... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kvetiny - potlače - motív - móda - trend Tmavší podklad a na ňom rozvinuté kvetinové motívy sú moderné.
zväčšiť Kvetinové motívy na šatách nechýbajú v ponuke... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kvetiny - potlače - motív - móda - trend Kvetinové motívy na šatách nechýbajú v ponuke ani jednu letnú sezónu. A ľahučké šaty, ktoré sa dajú nosiť na rôzne príležitosti, doslova lákajú k tomu, aby ste si ich zadovážili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #trend #tipy #kvetinové vzory a potlače #leto 2015 #florálne motívy

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...