Tri letné looky á la Hollywood: Oblečte sa podľa hviezd, no za pár eur!

Počas uplynulého víkendu sa konal v New Jersey turnaj v konskom póle a ujsť si ho nenechali ani známe dámy.

01.06.2015 13:00
debata

Práve pri nich sme našli aj inšpiráciu pre vás, ako sa obliecť v teplejších dňoch, ktorých bude pribúdať. Či už sa vyberiete na konské pólo, dostihy, prechádzku do mesta, alebo na večeru, môžete to skúsiť aj nasledovne.

RUTH WILSON

zväčšiť Herečka Ruth Wilson stavila na momentálne... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Ruth Wilson - letný look - inšpirácia Herečka Ruth Wilson stavila na momentálne nesmierne populárne kuloty - skrátené široké nohavice, ktoré pri chôdzi pôsobia ako sukňa. K tmavomodrému kúsku sa skvelo hodí snehobiely top - v jej prípade s dvojitým vrstvením, my ponúkame alternatívu s detailom madeirovej čipky. Sandáliky na klinovom podpätku sú komfortné a fedora ich vhodne doplní. Kabelka je luxusná, dokonca ponúkame identickú verziu, akú má herečka - kabelku značky Prada. Ale, samozrejme, hľadať môžete aj dostupnejšie alternatívy.

EMMA ROBERTS

zväčšiť Žiarivý a príťažlivý letný look si na konské... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Emma Roberts - letný look - inšpirácia Žiarivý a príťažlivý letný look si na konské pólo obliekla herečka Emma Roberts. Jej žlté šaty prepásané koženým tenkým opaskom pôsobia tak akurát spoločenský a tak akurát letne a ležérne. Opäť sú tu sandáliky na klinovom podpätku, jutový povrch je v kurze. Zaujímavým detailom je kabelka so zvieracou, konkrétne leoparďou potlačou.

MAGGIE GYLLNEHAAL

zväčšiť Pri pohľade na herečku Maggie Gyllenhaal je... Foto: SITA/AP, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Maggie Gyllenhaal - letný look - inšpirácia Pri pohľade na herečku Maggie Gyllenhaal je jasné, že letná garderóba môže mať aj noblesnú stránku. A pritom ležérnu. Jej kombinácia pudrových nohavíc s predĺženým sakom na jeden gombík vyzerá nenútene. Biely skrátený top pod sakom pôsobí mladistvo a odľahčuje na prvý pohľad možno až príliš spoločenské vyznenie. Jemné sandáliky sú príťažlivé a slnečné okuliare takpovediac povinné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Hollywood #Emma Roberts #inšpirácia #Ruth Wilson #konské pólo #Maggie Gyllenhaal #tri looky

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....