Maxišaty na každú príležitosť: Vyberte si z našich deväť tipov

Bývalá slovenská kráľovná krásy Veronika Husárová na nedávnom vyhlásení novej Miss ukázala, aký pôvab a elegancia sa dokáže skrývať v maxišatách.

11.05.2015 09:00
debata
Veronika Husárová, ktorá čaká prvý prírastok,... Foto: Profimedia
Veronika Husárová Veronika Husárová, ktorá čaká prvý prírastok, vyzerala na slávnostnom ceremoniáli, očarujúco.

Model šiat, ktorý siaha až po zem a voľne splýva okolo postavy si vybrala určite zámerne – je totiž v šťastnom očakávaní. Ale vy rozhodne nemusíte byť tehotná, aby ste si užili príťažlivé, vkusné a trendové maxišaty tejto sezóny.

Dĺžka po zem vyzerá efektne a dá sa nosiť na niekoľko spôsobov – či už s topánkami (sandálikmi) na vysokom podpätku, alebo so sandálmi alebo balerínami na plochej podrážke. Samozrejme, maxišaty skvelo ukážu na vysokých a štíhlejších dámach, ale napríklad aj drobnejšie postavy si môžu dovoliť modely s dĺžkou po zem.

V ich prípade je však dobré nevyberať si tie bez ramienok. Naopak, efektnejšie sú rukáviky, živôtik a rovná dĺžka. Pri korpulentnejších dámach je dobré voliť maxišaty so zvýšeným pásom, ktoré zdôraznia dekolt, ale zároveň skryjú objemnejšie bruško.

Vyberať si môžete z niekoľkých typov – či už ide o jednofarebnú klasiku, pestré a vzorované modely, luxusné, alebo plážové a letné. Výber je bohatý.

zväčšiť Letná atmosféra láka najmä k farebným, výrazným... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Maxišaty - pestré vzory a farby Letná atmosféra láka najmä k farebným, výrazným a vzorovaným materiálom. My vám ich môžeme len odporučiť.
zväčšiť Maxišaty môžu byť veľmi elegantnou, no zároveň... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Maxišaty - pestré vzory a farby Maxišaty môžu byť veľmi elegantnou, no zároveň komfortnou alternatívou večerného či spoločenského odevu.
zväčšiť Maxišaty nemusia byť len plážové modely za pár... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Maxišaty - luxus - Maxišaty nemusia byť len plážové modely za pár eur. Luxusné modely od značiek ako Boss či Karen Millen sa dajú nosiť naozaj na rôzne príležitosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #trend #Veronika Husárová #maxišaty

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....