Za 20, 100 aj 300 eur: Slnečné okuliare s rámami, ktoré neprehliadnu!

Slnečné lúče sa už v plnej sile opreli do našich tvárí. Čas, keď si treba nasadiť okuliare, je tu.

17.04.2015 06:52
debata
Pri slnečných okuliaroch sezóny jar-leto 2015... Foto: Hugo Boss
slnečné okuliare - jar-leto 2015 Pri slnečných okuliaroch sezóny jar-leto 2015 dominujú výraznejšie a farebné rámy. Model na snímke Hugo Boss.

Samozrejme, slnečné okuliare mnohí z nás nosia aj počas zimy, ale až v jarných slnečných dňoch sa ich bežná denná potreba začne javiť ako skutočná. Dámy, ale aj páni sú zvyknutí siahať po klasike. Okuliare sú pre mnohých Slovákov stále ešte prvkom garderóby, ktorý chcú čo najneutrálnejší. Najlepšie čierny rám, tmavé sklá a klasický tvar, ktorý sme nosili už pred pár rokmi. My však odporúčame experimentovať.

Každej tvári síce pristane určitý typ okuliarov, ale to rozhodne neznamená, že by ste nemali testovať aj ďalšie kúsky. Ponuka je v súčasnosti totiž skutočne pestrá. Z okuliarov sa stali plnohodnotné súčasti stylingu. Svojimi tvarmi, farebnosťou, či použitými materiálmi môžu byť často priam dominantou vášho looku.

Tie z ponuky kolekcií na jar a leto 2015 sú na to priam predurčené. Výrazná farebnosť rámov púta pozornosť – nosia sa farby ako vínová, čokoládová, ružová, tóny modrej, ale aj žltá. Na obrúčkach aj nožičkách nechýbajú aplikácie či atypické riešenia ako napríklad neukončený rám v hornej časti či kovové alebo krištáľové aplikácie.

My sme vybrali pätnásť tipov z rozličných cenových kategórií. Inšpirujte sa teda s nami.

zväčšiť U mnohých žien funguje takzvaný mačací tvar... Foto: archív značiek
slnečné okuliare - jar-leto 2015 U mnohých žien funguje takzvaný mačací tvar rámov. Tentoraz však nejde o jendoduché modely, ale výrazné okuliare so zdobenými či farebnými rámami.
zväčšiť Výrazné rámy, farebné sklá a celkový silný... Foto: archív značiek
slnečné okuliare - jar-leto 2015 Výrazné rámy, farebné sklá a celkový silný výraz - také sú okuliare na túto sezónu. Často môžu tvoriť dominantný prvok vášho celkového looku.
zväčšiť Luxusné modely okuliarov vás môžu vyjsť aj na... Foto: archív značiek
slnečné okuliare - jar-leto 2015 Luxusné modely okuliarov vás môžu vyjsť aj na niekoľko stoviek eur. Ale mnohé z nich sú priam umeleckými kúskami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnečné okuliare #jar-leto 2015 #sezóna

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Alkohol vám dnes určité nespraví dobre, preto naňho zabudnite.
Ak sa budete snažiť, nepohoríte, nemáte sa čoho...