Nádherné farby, disko aj pop-art - takéto odtiene sú na jar stvorené!

Na príchod prvých jarných dní si ešte počkáme, do leta zostáva pár mesiacov - ale to nič nemení na tom, že kozmetické značky už odštartovali tropický útok!

20.02.2015 15:00
debata

Už v týchto dňoch sa na pultoch obchodov objavujú laky na nechty z najovších kolekcií či špeciálnych limitovaných edícií. Hovoria jasnou rečou. Oslnivé farby, výrazné odtiene, ktoré evokujú rozkvitnutú tropickú záhradu, ale aj pop-artovú farebnosť a grafickosť – presne také servíruje väčšina známych značiek na sezónu jar a leto 2015.

Ďalším výrazným trendom sa stáva aj metalíza – inšpirovaná leskom konca 70-tych rokov a estetikou presláveného klubu Studio 54. Čoraz populárnejšie sú dvojkombinácia. Základný lak často dopĺňa vrchný lak s výraznejším farebným tónom, prípadne aj zdobením, drobnými trblietkami, farebnými čiastočkami, ktoré na nechtoch dokážu vytvoriť netradičné vizuálne efekty. My sme vybrali dvadsať lakov, ktoré sú súčasťou nových kolekcií na jar a leto 2015. Veríme, že inšpiráciu si v tejto bohatej ponuke nájdete.

zväčšiť Výber lakov z kolekcií jar a leto 2015. Foto: archív značiek, SHUTTERSTOCK, koláž: Zdeno Gáfrik
Lak na nechty Candy Shine Miss Sporty, Miracle Gel by Sally Hansen, Lancome - odtieň Rose Monceau, Yves Saint Laurent - odtieň Nuit Blanche, Chanel - odtieň Paradisio, Dior - odtieň Majesty, Guerlain - odtieň Coque D´Or, Opi - odtieň Pineapples Hav Výber lakov z kolekcií jar a leto 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #metalíza #trend #pop-art #laky na nechty #jar-leto 2015 #tropická záhrada #sedemdesiate roky

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...