Pudrová kráľovná. V tejto farbe budete hviezdy jarných ulíc, dámy!

Nežná, mladistvá, elegantná a luxusná - to všetko sú podoby pudrovej ružovej. Farba, ktorá nemôže chýbať túto jar v dámskom šatníku, prospeje mnohým nositeľkám.

19.02.2015 07:00
debata
S pudrovou farbou budete túto jar určite v kurze. Foto: La Redoute via Prshots.com
pudrová - trend - farby jari - jar-leto 2015 S pudrovou farbou budete túto jar určite v kurze.

Hoci niektoré dámy sa obávajú obliekať si telové a pudrové farby kvôli tomu, aby nepôsobili príliš „vyblednuto“, pravda je taká, že správny farebný tón naopak opticky vyhladí pokožku a dodá jej celistvejší a žiarivejší dojem. Pri výbere pritom nemusíte zostávať v jednom tóne – konieckoncov aj pudrové odtiene (od slovka púder) majú rozličné odlesky – marhuľový, slonovinový, ružovkastý či kreémový.

S pudrovou farbou budete túto jar určite v kurze.
Šaty pudrovej marhuľovej farby s čipkovanými...
+15Dámske lodičky v pudrovej farbe - predáva Obuv...

S farbou sezóny jar a leto 2015 sa skvelo dajú vytvoriť odevné kombinácie do práce, na voľný čas. Skvelo bude pôsobiť, ak si ju oblečiete počas prvých teplejších dní, keď sa zazelená tráva a rozkvitnú stromy.

zväčšiť Pudrové tóny sú veľmi ženské a nežné. Pristanú... Foto: archív značike, koláž: Zdeno Gáfrik
kabát Marella, kabelka H&M, opasok Marella, sveter Reserved, športové tričko z kolekcie Stella Sport - Stella McCartney pre Adidas, balerínky Humanic, nohavice Hugo Boss, topánky United Colors of Benetton, okuliare New Yorker, náramok H&M. Pudrové tóny sú veľmi ženské a nežné. Pristanú väčšine dám a dokážu zázraky s pleťou.

Pre niekoho budú základom šaty, my však odporúčame aj také kusy ako sú nohavice alebo bundičky v pudrových tónoch. Tie sa dobre kombinujú s bielou, béžovou, výraznou modrou, ale napríklad aj dramatickou čiernou. Neslobodno zabúdať na doplnky. Balerínky, lodičky, kabelky, opasky, ale dokonca aj okuliare – pri všetkých môžete trošku „prepudrovať“, v galérii nájdete viac inšpirácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #mladosť #trend #pôvab #jar-leto 2015 #pudrová farba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...