Čírová nebehá po nákupoch, radšej sa zahrá s deťmi a zverí štylistom

V čase plesovej sezóny mnohé Slovenky so záujmom sledujú domáce prominentky a hľadajú u nich inšpiráciu. V prípade speváčky Márie Čírovej však možno budú prekvapené.

13.01.2015 07:00
debata
Speváčka Mária Čírová v šatách od Dominiky... Foto: ORANGE
Speváčka Mária Čírová v šatách od Dominiky Jankovičovej. Speváčka Mária Čírová v šatách od Dominiky Jankovičovej.

Dvojnásobná mamička nemá v obľube nakupovanie a behanie po obchodoch. „Skôr som doma a radšej sa budem hrať s deťmi ako nakupovať oblečenie,“ vyhlásila pre Pravda.sk. V rámci svojho povolania si už zvykla na spoluprácu so štylistami. „Predsa len vedia, čo kde nájsť, starajú sa o mňa v ťažších mesiacoch, keď je vystúpení viac,“ pokračovala.

Od výberu šiat sa potom odvíjajú ďalšie detaily. „Aký bude mejkap, ako budú vyzerať vlasy a nejaké doplnky,“ vymenovala speváčka, ktorá sa cez víkend objavila na Plese v opere.

Šaty na túto prestížnu udalosť si vybrala u mladej slovenskej dizajnérky Dominiky Jankovičovej. „Ušila mi ich takpovediac na mieru. Sadli, cítim sa v nich veľmi dobre,“ vysvetľovala Čírová. „Viem, že keď sa ide prvýkrát na ples, žena by mala byť v bielom, no keďže nie som hosť, ale účinkujúca, myslím si, že tyrkysový odtieň bol skvelou voľbou,“ doplnila.

Hoci do sveta hudby vstúpila ešte ako študentka s teniskami na nohách a v džínsoch, po rokoch v hudobnej brandži je Čírová už schopná sa o seba postarať a pripraviť sa na vystúpenie, ak náhodou nikto nie je po ruke. „Keď človek koncertuje pomaly každý deň alebo každý druhý deň, je to potrebné. Niekto vypadne, alebo ochorie – zavolajú vám zo dňa na deň. Doma mám niečo odložené v skrini pre takéto prípady,“ uviedla s úsmevom. Opäť však zdôraznila, že uprednostní, ak pre ňu odev aj styling pripravia.

Moderátorka Alena Heribanová v šatách od Fera...
Lucia Hablovičová vo veľkolepej róbe od Borisa...
+45Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #šaty #príprava #štylista #Mária Čírová #ples

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...