Večierková kráľovná! Zažiarte v neutrálnych tónoch, máme 11 tipov

Sezóna predvianočných večierkov je v plnom prúde. Ak nevieme, čo na seba, najčastejšie siahame po "emčé" - alebo ak chcete, malých čiernych.

09.12.2014 07:00
debata
Telové odtiene sa v párty garderóbe uplatnia... Foto: United Colors of Benetton
Telové odtiene - šaty - večierok - párty sezóna 2014 Telové odtiene sa v párty garderóbe uplatnia najmä vďaka svojej jemnosti, nežnosti a mladistvému dojmu.

Koktejlovú klasiku však tento rok môžete vylepšiť. Vyskúšajte koktejlové šaty v telových a neutrálnych farbách. Mnoho žien si neuvedomuje, že táto farebnosť dokáže byť veľmi lichotivá – stačí nájsť správny odtieň, ktorý dobre kooperuje s pokožkou a farbou vlasov. Koktejlky v neutrálnych tónoch nemusia byť vôbec jednoduché – je to materiál, strih či zdobný detail, ktorý im dodá na pompéznosti a zdôrazní slávnostnejší charakter. Nosí sa čipka, ale tiež zdobenie korálikmi či plieškami a výšivkou, ktorá rozbíja monochromatickú farebnosť.

zväčšiť Jedenásť tipov na telové koktejlové šaty. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Telové odtiene - šaty - večierok - párty sezóna 2014 Jedenásť tipov na telové koktejlové šaty.

V strihoch je dobré zostať pri puzdrovej klasike, dámy so širšími bokmi môžu vyskúšať modely s áčkovými sukňami a zdôrazneným driekom. Pre staršie ročníky nechýbajú modely šiat s dlhými rukávmi, ktoré skryjú ochabnutejšie ramená. A mladšie dámy môžu zase experimentovať so šatami bez ramienok alebo len na tenučkých špagetových ramienkach.

Ak sa pýtate, ako kombinovať telové koktejlové šaty, odpoveď znie, buďte slávnostná. Namiesto čiernej klasiky voľte metalické tóny doplnkov – zlatá, strieborná, ale aj lakované doplnky v zafírovej modrej alebo smaragdovozelenej budú fungovať a vytvoria zaujímavý vizuálny detail. V líčení stavte skôr na zdôraznené pery a zvyšok líčenia ponechajte v neutrálnej nálade.

Kedysi boli v kurze malé čierne, túto sezónu... Foto: United Colors of Benetton
Telové odtiene - šaty - večierok - párty sezóna 2014 Kedysi boli v kurze malé čierne, túto sezónu môžete zažiariť na večierku v "malých telových".

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #párty #koktejlové šaty #večierok #tipy #telové #neutrálne

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...