Žmúrenie, zlosť, aj vysoká poduška môžu za vrásky!

Čím je žena staršia, tým viac jej narobia vrásky starostí. Sú aj pozitívne ženy, ktoré každú jednu svoju vrásku milujú.

12.11.2014 11:00
vrásky Foto:
Čím je tvár tvárnejšia a pohyblivejšia, tým skôr sa vrásky objavia.
debata

Skúste sa do svojho starnutia, ktoré nazvete „poznávaním“ zaľúbiť aj vy. Pozitívna energia z vás bude sršať a okoliu nebude záležať na tom, koľko máte rokov (a vrások). Budú vyhľadávať vašu spoločnosť. Iné je však vyzerať v každom veku dobre a robiť pre to všetko. Dobrou správou je, že aj na vrásky je recept. Ich vznik sa dá aspoň trochu oddialiť.

Buďte pokojná
Buďte pokojná, naučte sa každé ráno meditovať a zbavovať sa stresu. Je totiž dokázané, že čím je človek nervóznejší a nepokojnejší, tým je vráskavejší. Všimnite si vo svojom okolí – pokojní ľudia majú vrások menej.

Utierajte sa inak
Väčšina ľudí robí chybu pri utieraní tváre. Dbajte na to. Ak sa utierate od očí k brade, robíte to zle. Zmeňte tento smer a tvár utierajte v smere od brady k očiam.

Nežmúrte očami
Čím viac budete žmúriť, tým viac riskujete nárast nových vrások. Dobre vráskam rozhodne nerobí ani hladovanie. Ak nie ste ochotná chudnúť pomaly, vďaka malým pravidelným porciám, tak radšej nechudnite. Inak si zvráskavíte tvár.

Spite na nízkej poduške
Odborníci sa zhodli na tom, že aj spánok na nízkej poduške má vplyv na vznik vrások na krku. Takto elegantne im predídeme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #staroba #pokoj #zlosť #vrásky #poduška #žmúrenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...