Jesenný trend: Falošné pehy sú in!

Falošné pehy sú prekvapivým trendom na mnohých prehliadkových mólach - ktorej dáme ich príroda nenadelila, tej ich jednoducho namaľujú.

15.10.2014 09:00
pehy, pehavá tvár Foto:
Nemáte pehy? Namaľujte si ich!
debata

Prekvapivý trend
Každý chce to, čo nemá, hovorí sa. Čo by pehavé dámy dali za to, aby sa tejto „ozdoby“ zbavili? Mnohé z nich sa so svojimi pehami nestotožnili. Pokúšali sa ich zakryť make-upom, v lete sa vyhýbali slnku. Teraz ich pre zmenu ženy, ktorým ich príroda nenadelila, falšujú. Prečo? Lebo sú skrátka in!

Pehavé modelky
Na mnohých prehliadkových mólach pre najnovšiu jesennú kolekciu sa predviedli modelky, ktorých tváre boli pokryté pehami. Nevymaľovala ich však príroda, ale štetec vizážistu. Ten vytvoril dojem, že pod pehami modelka nemá make-up, len nádhernú žiarivú pleť, ktorá si ešte dokonca dobre pamätá slnečné letné dni.

Vravíte čudné?
Možno sa aj vám bude spočiatku zdať čudné – maľovať pehy na tvár? V čom je však iné naniesť na tvár líčka alebo zakryť kruhy pod očami korektorom? Veď aj v takýchto prípadoch nerobíme nič iné, len meníme make-upom vzhľad.

Sfalšujte ich
Chcete to vyskúšať? Najlepšie funguje technika s produktami určenými na obočie. Zvoľte odtieň o niečo svetlejší ako je vaša prirodzená farba vlasov. A potom už len jednoducho naneste na nos, líca, pod oči a očné viečka. Pehy (tvar a veľkosť) môžu byť nepravidelné, veď príroda tiež nepracuje s pravítkom…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #tvár #make-up #pehy #jesenný trend #prehliadkové mólo #vizážista

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....