Matný rúž na úzkych perách? Ako docieliť objem, radí Lukáš Kimlička

Hoci Lukáša Kimličku verejnosť vníma najmä ako navrhár, dlhší čas pôsobí aj ako vizážista v známom módnom časopise. Ako vidí trendové líčenie?

08.05.2014 08:00
matné pery - objem Foto:
Pri plných perách sa matný rúž používa ľahko. Ako ho však naniesť na užšie pery, aby nestratili objem?
debata

„Preferujem naozaj čisté a jednoduché líčenie. Na očiach sa mi páči maximálne maskara, žiadne tiene,“ vysvetľuje pre Žena.pravda.sk. „Mám rád, keď sú ústa zvýraznené nejakým pastelovým odtieňom, nejakou cyklámenovou, koralovou alebo ružovou farbou. Páčia sa mi skôr matné rúže, čo sú aj trendom tejto sezóny. Matné pudrové odtiene. Lesky ustupujú do úzadia,“ vymenúva.

V prípade matných rúžov však najmä dámy s užšími a malými perami riešia, či ich farba a matnosť ešte viac nezmenšia. Kimlička upozorňuje, že existujú triky, ako dosiahnuť objem aj bez lesku pier. „Treba použiť kontúrovaciu ceruzku vo farbe rúžu. Existuje veľa trikov, ako pracovať s ceruzkou. Naozaj, ak si žena obkreslí líniu milimeter nad okraj pier, opticky jej to zväčší objem,“ hovorí a dopĺňa aj ďalší trik.

„Veľmi dobre funguje tiež, ak si žena nanesie tmavší rúž a do stredu pier pridá svetlejší rúž. Vtedy pery dostanú opticky objem a vyzerajú plnšie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Lukáš Kimlička #pery #matné rúže

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...