Päť trikov ako dosiahnuť mladšie vyzerajúce oči

Oči prezradia vek. Ale môžete nimi aj tak trochu "oklamať". Ako docieliť, aby vaše nalíčené oči vyzerali mladšie?

02.05.2014 13:30
líčenie - zlozvyky v líčení Foto:
Na oči si vystačíte s pár trikmi.
debata

1. Odstráňte opuchy – majte pripravenú v chladničke lyžicu, ktorú si ráno priložíte na oko a jemne premasírujete. Počkáte, kým opuch neodznie. Následne aplikujete hydratačný krém.

2. Zmažte kruhy – ideálne to môžete skúsiť pomocou rozjasňovača a korektoru v jednom. Tmavé kruhy pod očami nám pridávajú roky, treba sa s nimi porátať.

3. Nelíčte kútiky – ak nechcete upozorňovať na vejáriky vrások, vyhnite sa trblietavým tieňom či ťažkému kryciemu krému, ktoré ich ešte zvýraznia. Výnimkou je podkladový krém – tzv. primer, ktorý môže zmatňovať či rozjasňovať a vyhladzovať nedokonalosti. Ten si naneste do vonkajšieho kútika očí.

4. Vytvarujte si obočie – správny tvar, oblúk a plnosť obočia sú tiež jedným zo spôsobov, ako si ubrať pár rokov. Použite ceruzku vo farbe obočia, nezabudnite ani na kefičku na vyčesanie obočia.

5. Voľte dobrý krém – to je v neposlednom rade dôležitá súčasť starostlivosti o očné okolie. Mali by ste si vybrať taký, ktorý vaše oči nedráždi, ale zároveň už eliminuje prvé vrásky či vyhladzuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #oči #mladšie oči

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...