Jar na rukách je farebná! 20 tipov na hodinky, ktoré osviežia váš vzhľad!

Keď sa hovorí o farbách na rukách, väčšina žien pomyslí na nejaký svieži a výrazný lak na nechty. Ale čo tak nafarbiť zápästia?

09.04.2014 07:00
Farebné hodiny Foto:
Farebné hodinky dokážu doladiť pracovný aj voľnočasový outfit.
debata

Samozrejme, nemáme na mysli hodiny maľovania ani návštevu tetovacieho štúdia, reč je o farebných a pestrých hodinkách – trende, ktorý je čoraz populárnejší.

Hoci donedávna sa podobné modely vynímali skôr na rukách tínedžeriek, už dávno neplatí, že jasnočervený remienok alebo koža zafarbená na fuchsiovú patrí len mladým ročníkom. Precízne hodinárske kúsky s kvalitnou kožou vo farbách dokonale vyniknú aj na rukách dám v serióznej pracovnej pozícii.

V kurze sú farebné a vzorované hodinky, ktoré...
Vzorované remienky či ciferníky, animované...
+17V rámci farebných remienkov bodujú aj tie...

Treba dbať akurát na to, aby ste jednotlivé modely vhodne kombinovali s odevmi, či inými doplnkami (tým nemáme na mysli, že všetko musí byť v jednej farbe!). Skúste napríklad vychádzať z farebnej palete. Alebo maslový kostým, osviežte tónmi ružovej a striebornou v jednom mixe.

Pre spomenuté mladšie ročníky sú tu potom aj modely, ktoré sú vyslovene hravé a zábavné. V hodinkách sa objavujú dezény s animovanými potlačami, kresbami, ale napríklad aj fotopotlačami pripomínajúcimi sladký svet cukroviniek (špeciálna edícia Swatch), nechýbajú ani plastové klasiky vo všemožných farebných verziách. Stačí si naozaj len vybrať. A pozitívna správa znie, že ak vnímate hodinky ako súčasť outfitu a často ich meníte, ceny sú veľmi priaznivé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hodinky #trend jari 2014 #farebné hodinky #remienky

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...