Kocianová by si želala lepšie vlasy: Čo jej poradili v Paríži? Neuveríte!

Na fotkách vyzerá, že modelky majú husté a nádherné vlasy, realita je však často celkom iná. Aj topmodelka Michaela Kocianová by si želala, keby jej koruna krásy bola hustejšia a zdravšia.

26.02.2014 07:00
debata (1)
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová. Foto: Schwarzkopf
TK Ultime Michaela Kocianova DSC1791 Slovenská topmodelka Michaela Kocianová.

„Už som kedysi povedala, že by som bola fakt rada, keby som mala trošku lepšie a hustejšie vlasy, kvalitnejšie. Bohužiaľ, sú také, aké sú – veľmi jemné,“ prezradila pre Pravda.sk plavovláska, ktorá sa minulý týždeň objavila na tlačovej konferencii v Bratislave.

Bežná denná starostlivosť jednej z najznámejších slovenských modeliek vraj spočíva v tom, že si všade so sebou nosí obľúbené prípravky. „Na každú cestu si beriem svoj šampón, svoju masku a olej na vlasy, ktorý používam po umytí. Snažím sa ich nefénovať, aby sa zbytočne nepálili opäť,“ vymenovala Kocianová.

Sama domáce recepty neskúšala, zdá sa však, že na domácich „vylepšovákoch“ starých mám čosi bude. „Je to vtipné, ale aj v agentúre v Paríži nám povedali, keď som jeden čas mala veľmi zničené vlasy z fashion-weeku, že najlepšia starostlivosť o vlasy je naniesť si na ne surové vajíčka. Skrátka recept podľa našich starých mám. Tvrdia, že to je najlepšia regenerácia vlasov,“ skonštatovala modelka.

Ona sama sa vraj momentálne viac spolieha na vedecké výdobytky – konkrétne tabletky na podporu rastu a hustoty. „To je také malé tajomstvo,“ uviedla spiklenecky. Následne však prezradila, že rovnaký prípravok priniesla z USA domov aj celej rodine. „Moja sestra si ich strašne pochvaľuje. Ja nevidím nejaký veľký pokrok, ale ona je nadšená,“ zasmiala sa Kocianová, ktorá minulý týždeň s ostrieľanou kolegyňou Pavlínou Němcovou a mladučkou modelingovou nádejou Evou Klímkovou prezentovali novú líniu produktov vlasovej kozmetiky.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová (vľavo)... Foto: Schwarzkopf
Michaela Kocianová, Eva Klímková a Pavlína Němcová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová (vľavo) s mladučkou Evou Klímkovou (v strede) a modelingovou veteránkou Pavlínou Němcovou.

Pod nimi je podpísaná ďalšia svetoznáma modelka – Nemka Claudia Schiffer, v úzkej spolupráci s ktorou vyvinuli odborníci nové prípravky na vlasy aj farby. Na otázku, čo by určite nemohlo chýbať v jej vlasovej kozmetike, ak by raz dostala možnosť vytvoriť vlastnú líniu, odvetila trenčianska rodáčka, že keratín. „Ten sa podieľa na obnove a raste vlasov,“ zdôraznila. „A fakt by som chcela vedieť, čo obsahujú tie tabletky, ktoré užívame celá rodina,“ doplnila s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #starostlivosť #Michaela Kocianová #prípravky na vlasy #surové vajíčka

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...