Bielizeň je sexi, nie vulgárna - inšpirujte sa na valentínsky večer!

U svetových módnych tvorcov sa tento rok presadila dámska spodná bielizeň, ktorá je sexy, ale rozhodne nie je vulgárna.

05.02.2014 10:00
debata
Pri valentínskej bielizni môžete prekvapiť... Foto: Asos.com
Von Follies by Dita Von Teese Pri valentínskej bielizni môžete prekvapiť partnera aj odvážnejším kúskom - na snímke súprava Elle MacPherson Intimates - predáva Asos.

Výrobcovia značkového intímneho oblečenia, ktorí sa pred pár dňami predstavili na veľtrhu v Paríži, stavili prevažne na transparentnosť, hravá šnurovanie a krásne materiály. Podľa nich sa skončil skrátka čas vkusného porna a obojpohlavnej tendencie.

"Nové je to, že všetky značky sa vrhli na sexy vzhľad svojho bielizne, aj tvorcovia tých najtradičnejších korzetov, " citoval týždenník L' Express spoluorganizátorku veľtrhu Séverine Marchesiovú. Hovorila o elegantnom sexy štýle s výstrihmi.

 Model na snímke predáva Topshop.
Body je skutočne sexi súčasťou bielizne. Model...
+13Možno partnera doslova očaríte, keď to skúsite...

„Ohľadom farieb sa tiež objavuje veľká rafinovanosť, a to vo variáciách červenej, čiernej a modrej. To všetko s návratom veľmi krásnych materiálov vrátane čipky a hodvábu,“ priblížila nové trendy Marchesiová.

Pre umeleckú riaditeľku niekoľkých značiek dámskeho spodného prádla Stellu Cadenteovú ide o potvrdenie ženskosti, ale bez vulgarity. „Konečne už vo všetkých chodbách veľtrhu nestretávame priehľadné vibračno-masážne modely,“ radovala sa predstaviteľka značiek Rosy a Sans Complexe.

Súčasťou intímnej garderóby sú aj príťažlivé... Foto: New Yorker
dámska bielizeň - trendy roka 2014 - valentínske kúsky Súčasťou intímnej garderóby sú aj príťažlivé župany - model na snímke predáva New Yorker.

V súvislosti s dámskou bielizňou tohto roka sa však pozornosť obchodníkov, ale aj klientov (a teda predovšetkým klientiek) upiera k trendom v rámci osláv sviatku zamilovaných. Valentínsky sviatok sa za posledné roky stal oslavovaný aj v stredoeurópskych končinách a čoraz viac dievčat a žien si kupuje (alebo necháva sa prekvapovať) špeciálnu bielizeň na romantické chvíle.

Valentínske kolekcie nájdete aj v obchodoch dostupných na Slovensku. Výber zaujímavých kúskov si môžete pozrieť v galérii vyššie.

debata chyba
Viac na túto tému: #dámska bielizeň #inšpirácie #Valentín #stop vulgárnosti

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...