Vyrazte na nákupy: Dvanásť kúskov v zľavách, ktoré sa oplatia!

Obdobie zliav na začiatku nového roka láka mnoho z nás späť do nákupných centier. Niekedy síce zbytočne utrácame, ale niekedy sa nakupovať v zľavách skutočne oplatí.

08.01.2014 08:30
debata (1)
Károvaný vlnený kabát Stefanel - pôvodná cena... Foto: STEFANEL
49,95 na 25,99 Károvaný vlnený kabát Stefanel - pôvodná cena 340 eur, zlacnený na 149,50 eur.

Ideálne je zaobstarať si kúsky, ktoré dokážete zužitkovať v najbližších týždňoch a mesiacoch, ale napríklad aj budúcu sezónu. Za dobré ceny získate v týchto dňoch napríklad kabáty či obuv, ktoré sú často lacnejšie až o 50 či 60 percent.

Pletený dámsky sveter Gant - zlacnený zo 145...
Trendové dámske šnurovacie topánky s cvokmi a...
+9V plesovej sezóne môžete nakupovať lacnejšie....

V rámci zliav si dokážete vyskladať aj garderóbu, ktorú môžete využívať až do príchodu skutočnej jari. Oplatí sa zakúpiť si napríklad džínsy, alebo kvalitné elegantné nohavice do práce.

V súčasnosti štartuje tiež sezóna spoločenských podujatí – bálov a plesov. Pokiaľ vám neprekáža, že si zaobstaráte šaty z kolekcie jeseň-zima 2013, na večerných šatách tiež pekne ušetríte. Nehovoriac o doplnkoch ako sú sandálky či slávnostné kabelky a bižutéria.

V plesovej sezóne môžete nakupovať lacnejšie.... Foto: MANGO
dvanásť kúskov, ktoré sa oplatia - zľavy - zima 2014 V plesovej sezóne môžete nakupovať lacnejšie. Slávnostná kabelka do ruky z dielne Mango - pôvodná cena bola 59,99 eur, momentálne 29,99 eur.

Vybrali sme pre vás dvanásť kúskov, ktoré sme našli v slovenských obchodoch. Niektoré sú zlacnené o 30, ďalšie o 50 percent. Možno si vyberiete práve podľa nášho odporúčania, možno vás inšpirujeme k výberu iných podobných kúskov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #H&M #Zara #dvanásť kúskov #ktoré sa oplatia #zľavy #lacnejšie #Reserved #Stefanel

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...