Darčekový špeciál pre mužov: Čo kúpiť manželovi či kamarátovi

Minulý týždeň sme vám priniesli tipy na darčeky pre nežné pohlavie, tentoraz máme zamerané na pánov. Ak stále neviete, čo pod stromček zadovážiť partnerovi, manželovi, bratovi, synovi či otcovi, možno vás inšpirujeme.

12.12.2013 12:00
debata
tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Prestigio MultiPad 3970BDUO

Nová séria tabletov Prestigio MultiPad 7.0 HD so 7-palcovou dotykovou LCD obrazovkou s HD rozlíšením sa dá využiť pri rôznych aktivitách. Môžete si ho zobrať kamkoľvek so sebou – a počúvať hudbu na ceste do práce, sledovať filmy v lietadle, čítať knihy v kaviarni, viesť rozhovory s priateľmi počas prestávky na kávičku, nakupovať online na pohovke alebo na návšteve u priateľov predvádzať svoje najnovšie fotografie. Dvojjadrový procesor ARM Cortex A-9 dodáva tabletu dvojnásobnú dávku sily, vďaka čomu je výkon zariadenia značky Prestigio veľmi svižný a zároveň šetrný k baterke. Prestigio MultiPad 7.0 HD je vybavený aj dvojjadrovým grafickým procesorom, 1 GB pamäťou RAM a zabudovanou pamäťou 4 GB, v kombinácii s technológiami OpenGL a 3D akcelerometrom zabezpečia ohromujúci zážitok z pozerania videa a hrania hier. Ak predsa budete potrebovať lepší výhľad, tablet môžete pripojiť prostredníctvom HDMI portu k televízoru. Batéria vydrží pri prehrávaní videa asi 6 hodín, pri prehrávaní audia až 18 hodín.
Orientačná cena: 95 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Kožené doplnky – opasok, rukavice či taška

Pestrý výber koženého tovaru nájdete v nákupných centrách po celom Slovensku, pokiaľ chcete značkové kúsky, môžete si odskočiť napríklad do outletu v Parndorfe, či prípade toho vo Voderadoch. Opasok z dielne Giorgio Armani, elegantnú tašku na plece značky Baldinini či peňaženku Baldessarini nájdete práve v spomenutom rakúskom outletovom obchodnom centre.

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Holiaci strojček Braun Series 7760

Najmodernejší holiaci strojček Braun Series 7760 pomocou sonickej technológie automaticky prispôsobuje výkon hustote brady a pri každom ťahu dodáva výnimočných 10 000 jemných vibrácií pre najdôkladnejšie a najpohodlnejšie oholenie. Poskytuje 3 režimy prispôsobenia – extra citlivý a intenzívny režim pre rôzne oblasti tváre na zaistenie individuálnejšieho oholenia. Patentovaný systém ActiveLift™ zabezpečí dôkladné oholenie aj v problémových oblastiach – oscilujúca stredová strihacia lišta nadvihuje a holí fúzy priliehajúce k pokožke. Má 3 špeciálne holiace časti, ktoré oholia dlhé fúzy rovnako jednoducho ako krátke. Všetky holiace strojčeky Braun sa jednoducho čistia pod tečúcou vodou.
Orientačná cena: 251 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Vôňa Bottega Veneta Pour Homme

Bottega Veneta Pour Homme je svieža, fascinujúca a decentná vôňa, v ktorej výrazné tóny vzácneho labdana a bergamotu splývajú do závanu kože. Toaletnú vodu môžete zakúpiť samostatne, pred Vianocami je však dostupná aj v kazete s balzamom po holení.
Orientačná cena: 96 eur

Kurz jazdy

Zážitok, ktorý darujete svojím blízkym, ich nielen poteší, ale im aj dodá pocit bezpečia na zradných zimných cestách. Centrum bezpečnej jazdy v areáli Slovakia Ring ponúka celodenné kurzy, ktoré naučia vodičov predchádzať krízovým situáciám na klzkých zimných cestách a riešiť ich. Na kurze účastníci zistia, ako správne reagovať v nedotáčavom či pretáčovom šmyku, ako previesť vyhýbavý manéver či predvídať nebezpečnú situáciu na ceste. Centrum bezpečnej jazdy v areáli Slovakia Ring je jediné profesionálne školiace stredisko na Slovensku, ktoré sa špecializuje na zdokonaľovanie vodičských schopností. Od vzniku centra prešlo kurzami viac ako 12 000 vodičov, ktorí dnes jazdia bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým. Aj vaši blízki môžu patriť k nim!

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Beta glucan 240 +

Kapsuly sú určené na každodennú podporu imunitného systému, ktorý je oslabený klimatickými zmenami, užívaním farmaceutických preparátov, antibiotík, stresom alebo únavou, na ochranu organizmu pred bežnými infekciami ako napríklad chrípka či angína a na posilnenie účinnosti vakcinácie. Výživový doplnok je ideálny aj pri chronických ochoreniach či ako prirodzená podpora pri opakujúcich sa infekčných ochoreniach. 1 kapsula obsahuje 240 mg beta – 1,3/1,6-D-glucanu.
Orientačná cena: 23,20 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Mobilný telefón Nokia 515

Je smartfón klasického vzhľadu na dve SIM karty, ktorý kombinuje veľký displej a hardvérovú klávesnicu, ktorá znamená veľké plus najmä pre starších ľudí. Vďaka hlasovým inštrukciám bude jednoduché urobiť pekný portrét či panorámu. Telefón má jednoduché ovládanie a technológiu HD-voice Ready pre dobrý zvuk v slúchadle aj mikrofóne.
Orientačná cena: 123,59 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Kniha Big Book of Breats 3D

Tak trochu umenie, tak trochu erotika – knihy vydavateľstva Taschen vždy lámali hranice a prinášali zaujímavé pohľady na dobové, ale aj moderné umenie. Publikácia The Big Book of breasts je poctou tomu, čo muži milujú – ženský dekolt. Obsahuje 396 fotografií a tiež rozhovory s ikonami takzvanej pin-up a burleskovej éry. A aj keby váš chlap nerozumel po anglicky, obrázky ho určite potešia. A keby ste mu mali závidieť, vy si môžete zaobstarať The Big Book of Penis.
Orientačná cena: 39,90 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Nikon COOLPIX P7800

Pre všetkých nadšencov, ktorí chcú zo svojho fotoaparátu dostať to najlepšie, je určený nový Nikon COOLPIX P7800. Špičková kvalita fotiek, blesková pohotovosť a svetelný objektív NIKKOR s vysokým rozlíšením umožňujú dosiahnuť úžasne ostré zábery. Vďaka svojim vlastnostiam sa tento model COOLPIX stáva prvotriednym fotoaparátom s praktickými funkciami, ako sú výklopný displej a vstavaný elektronický hľadáčik na získanie tých najlepších výsledkov vo vašej videotvorbe, ako aj pri fotografovaní bez prípravy.
Orientačná cena: 499 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

High Recharge Biotherm Homme

Ruku na srdce, aj páni sa boja vrások a starnutia. Kozmetika Biotherm má na trhu prípravok High Recharge, ktorý bojuje v prevencii proti starnutiu, dodáva pokožke svieži vzhľad a je vytvorený špeciálne pre potreby pánskej pokožky. V darčekovej kazete okrem 50-mililitrového séra dostane váš muž aj čistiaci hydratačný gél, penu na holenie a maličký krémik na starostlivosť o očné okolie.
Orientačná cena: 56,20 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Sony QX10

Inteligentné bezdrôtové zariadenie, ktoré spraví z každého dotykového telefónu výborný fotoaparát. SONY QX10 má objektív so snímačom Exmor R CMOS, ktorý fotí s rozlíšením 18 megapixelov aj pri slabom osvetlení. Na snímanie a upravovanie fotografií využívate dotykovú obrazovku. Približované zábery nebudú rozmazané vďaka stabilizácii Optical SteadyShot, s ktorou budú nahrávané videá bez rozmazania. Fotoaparát je kompatibilný s Androidom aj so zariadeniami iPhone. Navyše je elegantný a môžete ho schovať do pekného koženého puzdra.
Orientačná cena: 199,99 eura

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Kašmírový pulovér Tchibo

Vybrať pre muža niečo na oblečenie býva pre dámy poriadne náročné. Klasický pánsky pulóver v jednej farbe s výstrihom do V je však vec, ktorou rozhodne nič nepokazíte. Dá sa nosiť ku košeli, tričko, dokonca pod sako. Pridaný kašmír navyše spraví z tohoto odevu určite najobľúbenejší kúsok šatníka vášho partnera. Dostupný je v štyroch rôznych farbách – od béžovej, cez hnedú s melírom, modrú a antracitovú.
Orientačná cena: 79,95 eur

tipy na darčeky - muži - Vianoce 2013

Sviežosť pre celé telo

Kozmetický balíček zložený zo šampónu Schauma proti lupinám špeciálne určeným pre pánov a zo sprchovacieho gélu Fa Men Sport. Oboje ocenia páni pri bežnej hygiene, ale napríklad aj ako nutnosť na očistu po tréningu v posilňovni či behaní.
Orientačná cena: 4,99 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #Vianoce #darčeky #tipy na darčeky muži #holenie

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...