Slovenská móda v gala vydaní! Blíži sa sviatok plesových rób

V Slovenskej filharmónii v Bratislave sa 9. decembra uskutoční jubilejný desiaty ročník módnej šou Orange Fashion, ktorá tento rok venuje priestor výlučne slovenským návrhárom.

28.11.2013 14:00
Orange Fashion Show 2012 - Veronika Hložníková Foto:
Dizajnérka Veronika Hložníková (v strede v čiernych šatách) s modelkami v jej kreáciách sa predstavila aj na Orange Fashion Show 2012.
debata

Súčasťou prehliadky bude aj kolekcia Šaty zo srdca a výťažok z jej dražby venujú organizátori na pomoc predčasne narodeným deťom, ktorým pomáha aj dobročinný Ples v opere.

Na desiatom ročníku Orange Fashion uvedú svoje autorské kolekcie Veronika Hložníková, Marcel Holubec W., Fero Mikloško, Hana Převrátilová s Borisom Hanečkom a Mária Štraneková. Dvaja z nich – Veronika Hložníková a Fero Mikloško – patrili medzi tých, ktorí svoje diela prezentovali aj na prvom ročníku Orange Fashion v roku 2004.

„Naším zámerom pred desiatimi rokmi bolo vytvoriť podujatie, ktoré umožní kvalitným tvorcom slovenskej módnej scény každoročne uviesť prehliadku svojej kreatívnej inšpirácie, a tým posúvať latku kvality domácej tvorby stále vyššie. Sme radi, že sa to podarilo,“ uviedla Andrea Cocherová, riaditeľka Plesu v opere.

Diela návrhárov počas predchádzajúcich ročníkov predviedli na móle Orange Fashion modelky Tereza Maxová, Michaela Kociánová, Ivica Sláviková, Denisa Dvončová, Kamila Filipčíková, či Kristína Chrasteková. „Ani tento rok to nebude inak a pripravujeme opäť zaujímavé mená, ktoré sú synonymom kvality a profesionality, rovnako ako je ním Orange Fashion,“ dodala Cocherová.

Módnu show bude uvádzať moderátorka Soňa Müllerová. O hudobné aranžmány sa postará hudobný dramaturg Matej Drlička a vizáž a vlasový styling modeliek bude mať vo svojich rukách tím pod vedením Kataríny Kmecovej a Renáty Márovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #jubileum #Orange Fashion Show 2013 #desiaty ročník

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...