Kostým na halloweensky žúr? Buďte tajomná a štýlová kráska

Dostali ste práve pozvánku na halloweensky večierok a požičovne kostýmov zívajú prázdnotou, alebo ste v nich našli len vulgárne kostýmy sexi sestričiek a striptérok?

31.10.2013 08:10
debata
zväčšiť Neviete narýchlo zohnať masku na Halloween? Ale... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
ako sa obliecť na Halloween Neviete narýchlo zohnať masku na Halloween? Ale veď pokojne to môžete skúsiť aj s garderóbou z obchodov.

Ale na párty v maskách predsa nemusíte vyraziť len v nejakom tematickom kostýme. Ba skôr naopak – ak zapojíte trošku fantázie a skombinujete zaujímavé kúsky z konfekcii v obchodoch, môžete byť kráľovnou večera.

Základ bude, samozrejme, tvoriť príťažlivá škraboška. Tie sa našťastie dnes už dajú kúpiť v obchodoch s odevmi, v rámci špecializovaných hallowenskych alebo párty kolekcií. Podobné kúsky však nájdete aj v špecializovaných obchodoch ako napríklad Koloria. Ďalšia možnosť sú predajne, kde nájdete škrabošky alebo masky na spôsob benátskych karnevalových kúskov. Pri nich si však dajte pozor na to, aby dobre držali. Sú často ťažšie a z tváre padajú.

Ak ste našli tú správnu masku na tvár, potom už je postup jednoduchý – vyberte si garderóbu, v ktorej by ste sa neostýchali vyraziť na párty. A vďaka maske môžete pridať aj drobný detail, ktorý by ste inokedy vynechali – napríklad strapce či latexové alebo lakované detaily.

Nepodceňujte ani líčenie. Malo by byť výrazné, no zároveň veľmi ženské a sexi. Dôraz stavte napríklad na krásne nalíčené pery, oči skrášlite pomocou maskary.

debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #maska #tip ako sa obliecť na Halloween

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....