Farby, kontrasty a ženskosť v detailoch od Moniky Vontszemuovej

Odtiene modrej a červenej, ich vzájomné kombinovanie či akési farebné prechody odtieňov - tak si predstavuje ženskú líniu módy dizajnérka Monika Vontszemuová.

17.10.2013 14:00
debata
Prehliadka Monika Vontszemuová - Bratislavské... Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Monika Vontszemuová - Bratislavské módne dni - jeseň 2013 Prehliadka Monika Vontszemuová - Bratislavské módne dni - časť jeseň 2013

Slovenská návrhárka patrila medzi prvých dizajnérov, ktorí sa predviedli počas jesennej časti Bratislavských módnych dní. Divákom naservírovala už spomenutú farebnosť, ženské strihy a detaily vrstvenia či bandážovania na jednotlivých kusoch odevov.

Prehliadka Monika Vontszemuová - Bratislavské...
Prehliadka Monika Vontszemuová - Bratislavské...
+8Prehliadka Monika Vontszemuová - Bratislavské...

Pozitívne na kolekcii bolo určite to, že zahŕňala takmer celú dámsku garderóbu – od topov a blúzok, cez sukne, šaty až po jesenné kabáty. Výrazným prvkom bol lesk v použitých materiáloch – či už na lakovanej sukni, alebo nohaviciach a šatách, kde autorka využila satén aj lurexové panely. Bandážové úpravy materiálov aj drapérie pôsobili veľmi žensky a dodávali súčasným odevom mierne antický detail.

Ako doplnky zvolila dizajnérka len zlaté obruče okolo krkov modeliek. V niektorých prípadoch to boli výrazné červené a modré pančuchy – tie však boli zbytočné, dodávali dojem kostýmovosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislavské módne dni #Monika Vontszemuová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...