Aké účesy ovládnu jeseň? Inšpirujte sa s Tamarou Heribanovou

Spisovateľka a moderátorka Tamara Heribanová je najnovšie aj vlasovou múzou. Vďaka statusu slovenskej IT girl sa stala tvárou novej kampane na vlasové trendy.

02.09.2013 08:30
debata
Mokka Chignon by Renáta Márová - trendy účesov... Foto: L´Oreál Professionnel
trendy účesov - IT looks na jeseň-zimu 2013 Mokka Chignon by Renáta Márová - trendy účesov - IT looks na jeseň-zimu 2013. V úlohe modelky Tamara Heribanová.

Výraz IT girl sa v súčasnosti spája najmä so známymi ženami zo sveta módy a šoubiznisu. Niektoré z nich majú svoju profesiu (sú to modelky, moderátorky či herečky), iné sú známe aj ako členky vyšších vrstiev, ktoré žijú divokým nočným životom a sú objektami fotografov na ostrosledovaných pár­ty.

Mokka Chignon by Renáta Márová - trendy účesov...
Rose Gold Retro Curls by Petra Mechuřová -...
+5Rose Gold Bob by Andrea Josková - trendy účesov...

Je to však najmä schopnosť kombinovať módne trendy, vytŕčať zo sivého priemeru a mať silu zaujať vybrané kruhy módnych redaktorov, fotografov či dizajnérov, ktoré z týchto dám robia IT girls.

Na sile vizuálnej prezentácie IT girl postavila svoju kampaň vlasových trendov aj značka L'Oreál Professionel. Tamara Heribanová je vôbec prvou Slovenkou, ktorá sa stala tvárou novej kampane na jeseň a zimu 2013. „Tráviť čas s takými profesionálmi ako je kaderníčka Renáta Márová a fotograf Matúš Tóth bola pre mňa veľká radosť,“ uviedla na margo fotenia. Jeho výsledkom sú zábery príťažlivej tmavovlásky s jemne extravagantným výčesom.

Práve takto, neprehliadnuteľne, trošku odvážne, no zároveň veľmi elegantne a žensky, si však účes jesene predstavuje už spomenutá Renáta Márová. Známa vlasová štylistka vytvorila na hlave známej Slovenky účes s názvom Mokka chignon, pričom podľa nej ide o veľmi plastický a prirodzený výčes s veľmi jemným farebným odlíšením vo vlasoch.

O ďalšie trendy sa postarali známi českí ambasádori značky a kaderníci ako Irena Vavrušková, Andrea Josková, Libor Šula či Petra Mechuřová. Všetky účesy nájdete v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tamara Heribanová #účesy #IT looks

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...