V Czoborovej šatníku prevládajú tepláky a gumáky

Fitneska Zora Czoborová nepovažuje overal za najpohodlnejšie oblečenie a do spoločnosti sa v ňom vyberie len výnimočne.

26.06.2013 16:50
Zora Czoborová Foto:
Fitneska Zora Czoborová.
debata

Ten, čo mala na sebe v sobotu v Ružovom bazári, si priniesla z dovolenky. Vo všeobecnosti má rada voľné oblečenie, musí sa cítiť pohodlne. Aj preto, že jej postava nie je klasická, ale skôr chalanská.

Ako ďalej Czoborová pre Žena.Pravda.sk povedala, módne trendy sleduje len natoľko, nakoľko ju ovplyvňujú magazíny a televízne stanice. „Nie som veľký prívrženec toho, čo je moderné. Nemusím to za každú cenu mať. Jej šatník je zato dosť veľký. To oceňujú najmä jej kamarátky, ktoré potrebujú požičať nejaké šaty, keď idú do spoločnosti. A Zora sa v tom vyžíva. Sama seba charakterizuje ako "malého židáčika“, ktorému je ľúto čokoľvek vyhodiť, preto sa stáva, že v ňom „pestuje“ aj 10–15 rokov staré kúsky. Nevyhodí ich, lebo „stoja za to“. Poukladané ich má v šatníku podľa farieb a strihu, aby presne vedela, kde sa čo nachádza.

Najviac kúskov nemá ako ostatné ženy zo šiat či minisukien. Ona má logicky najviac teplákov! „Mám dvoch psov, s ktorými som denne dve až tri hodiny vonku, z toho najviac v lese,“ priblížila realitu Czoborová, ktorá máva vtedy na sebe gumáky, tepláky či šušťákové bundy. A práve to je jej najbežnejšie oblečenie.

„Len keď idem na nejakú spoločenskú akciu, oblečiem sa slušne, lebo si myslím, že k bežnému životu to netreba. Človek sa musí v prvom rade cítiť pohodlne a hlavne tak, aby mohol zvládať svoju prácu,“ myslí si fitneska, ktorá sa z toho, čo nosila pred desiatimi rokmi, nesmeje – žiadne extrémy to totiž neboli. „Som dosť konzervatívna, moje nohy sú na úrovni futbalistu, a preto som nikdy nenosila minisukne,“ vysvetlila. Keď išla na akciu, snažila sa byť extravagantná, no nie lacná.

debata chyba

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...