Letné líčenie: Stačí púder, jemné mihalnice a líčka

Podľa vizážistky celebrít, Lenky Šóošovej, v lete úplne stačí, ak si žena, ktorá má peknú pleť, nanesie na ňu minerálny púder.

18.06.2013 08:00
líčenie, rúž, výrazné pery Foto:
Trendom je opäť prirodzenosť.
debata

Rúž alebo lesk

Mihalnice stačí zvýrazniť len jemne, takisto pery podľa oho, čo má dotyčná žena rada – rúžom alebo leskom. Chýbať by podľa Šóošovej nemali v žiadnom prípade líčka – do ružova a keď má dáma do hneda opálenú pokožku, mala by si ich vytiahnuť bronzingom.

Menej je viac

Vizážistka sa paradoxne stretáva s tým, že mladé dievčatá sa líčia viac, ako je potrebné. „Je to naozaj zbytočné, lebo sú mladé a svieže. Na tiene by aspoň v lete mohli zabudnúť,“ radí ďalej a odporúča ženám maľovať sa viac v prípade, že si chcú niekam vyraziť. „Ak však idú len do obchodu či s kamarátkami na kávu alebo na prechádzku, netreba sa preličovať. Niekoľko rokov opakujem, že krása je v jednoduchosti. Keď si pozriete zahraničné filmy, už ani herečky nie sú také vymaľované ako za čias Dallasu a podobne. Trend fakt speje k prirodzenosti.“

Prirodzenosť je hit

Prirodzenosť je aj hitom tohto leta. Už nie sú v móde krikľavé farby, ako to bolo minulý rok. Moderné ostali, avšak púdrového charakteru, čo podľa Šóošovej neznamená, že si môže dáma dať oranžové tiene. Iné je to v prípade, že sa chystá na techno párty.

Takmer nenalíčená žena

Na otázku, či sa prirodzenosť páči aj mužom a čo hovorí jej prax, Lenka odpovedá: „Stretla som sa predovšetkým s tým, že mužovi sa na svojej žene páči, keď je takmer nenalíčená, ale rád sa pozrie na ženu, ktorá je nalíčená až príliš. Tak to proste je (smiech).“

debata chyba

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...