Preč s celulitídou pomocou bielizne! Tajomstvo je v kofeíne

Celulitída sa nevyhýba ženám či majú štíhlu figúru alebo pár kíl navyše. Bojovať proti nej skúšame naozaj všelijako.

16.05.2013 10:00
Simone Pérèle Foto:
Modelka v bielizni, ktorá je napustená kofeínom a pomáha bojovať proti celulitíde.
debata

Ani detoxikačné diéty či špeciálne vyhladzovacie a vypínacie emulzie a krémy však nemajú ktovieakú účinnosť. Novinka, ktorá sa pred pár dňami objavila už aj na slovenskom trhu, by to však mala zmeniť.

Reč je o dámskej tvarovacej bielizni, ktorá dokáže účinne bojovať s nepríjemnou pomarančovou pokožkou na stehnách. Tajomstvo, ako to celé funguje, pritom prekvapí nejednu dámu. Jednotlivé kusy bielizne sú totiž napustené kofeínom, ktorý sa aktívne podieľa na vypínaní pokožky.

Výrobok, pod ktorým je podpísaná francúzska značka Simone Pérèle, je vyhotovený z lykry a čipky. Mikrovlákna v lykre sú napustené špeciálnymi zoštíhľujúcimi látkami. Okrem spomenutého kofeínu sa tam nachádza aj aloe vera, retinol a vitamín E.

Ak si kladiete otázku, či účinky nezmiznú po prvom praní, aj na to výrobca myslel. Zástupcovia francúzskej značky tvrdia, že látky, ktoré zoštíhľujú bruško a stehná, vydržia až sto praní.

Nezávislá štúdia, ktorú vykonali vo Francúzsku, pritom potvrdila, že až 63 percent žien z tých, ktoré nosili spomenutú bielizeň viac ako 28 dní, vykázali úbytok celulitídy a vylepšenie vizuálneho stavu pokožky na stehnách či brušku.

debata chyba

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...