Vyrazte do tropického raja: V týchto potlačiach zažiarite!

Asi nikto z nás by nepohrdol pozvaním do tropického raja. Ale faktom je, že finančne to väčšine z nás vyjde skôr na botanickú záhradu. Ale tropickú náladu si môžete zadovážiť aj s oblečením!

29.04.2013 08:00
debata
Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú... Foto: s.OLIVER
tropická záhrada - trend - jar-leto 2013 Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú záhradu či prales sú veľmi populárne.

Medzi trendové hity nasledujúcich týždňov – jari, ale tiež blížiacich sa letných mesiacov patria výrazné potlače, v ktorých sa snúbia motívy kvetín, listov, flóry, ale občas aj fauny, ktorú poznáme skôr z prírodopisných filmov alebo krásnych obrázkov National Geographic.

Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú...
Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú...
+9Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú...

Samozrejme, farebné kombinácie a intenzita jednotlivých vzorov je občas priam krikľavá, ale faktom je, že aj tie najexotickejšie rastliny a stromy hýria farbami. Cyklámenová, jasnožltá, kráľovská modrá, belasá či sýta zelená s limetkovou sa teda krásne dopĺňajú a ozvláštňujú vašu módnu prezentáciu.

Potlače v podobe orchideí, ibištekov, lotosov, mučeniek či papradia sa navyše často násobia na použitom materiáli v zrkadlových odrazoch. Digitálna potlač teda vytvára zároveň zaujímavý vizuálny efekt.

Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
tropická záhrada - trend - jar-leto 2013 Potlače na šatách, ktoré pripomínajú tropickú záhradu či prales sú veľmi populárne. A rozhodne nielen v čase, keď je tropické počasie aj za oknami.

Pokiaľ patríte medzi odvážne dámy, nebojte sa zahaliť do „tropicany“ od hlavy po päty. V ponuke obchodov nájdete dokonca doplnky s výraznými exotickými potlačami. A možno práve doplnky môžu ozvláštniť vašu garderóbu, pokiaľ chcete zostať striedmejšia a vystačíte si s jedným či dvoma drobnými tropickými prvkami. Inšpirujte sa v našej galérii.

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...