Chcete inú prácu, no zatiaľ neviete akú?

Máte pocit, že ste už urobili veľa preto, čo je vaším snom, no stále padáte na "hubu"?

11.06.2014 14:00
premýšľať Foto:
Najprv si to celé dobre premyslite.
debata

Vyhodili vás z práce, dali ste výpoveď kvôli realizácii vášho veľkého sna alebo vám skončila dohoda? Je to zvláštne obdobie. Možno ste už uvažovali, čo budete robiť, možno ste šokovaná a všetko vás to len čaká. Je tu ešte jedna možnosť. Predstavu máte, no neviete, z ktorého konca sa toho chytiť. A zmietate sa v neistote, či má vôbec význam do toho investovať energiu.

Chce to oddych
Vôbec si nevyčítajte, že oddychujete. Potrebujete to ako soľ. V každom prípade, nikam sa neponáhľajte. Aj v tomto prípade platí, že pomaly zájdete oveľa ďalej. Je leto. Keď už nemáte lepší nápad, sadnite si na balkón a uvažujte, čo bude s vaším životom. Ak je to možné, nechajte si celé leto voľné a dajte si predsavzatie, že sa fakt nikam nebudete ponáhľať. Mnohým takto uvoľneným ľuďom prišli dobré nápady na um oveľa skôr, ako by im prišli v prípade, že by sa ponáhľali.

Pozorujte
Aj v prípade, že prejde ďalší mesiac a vy nemáte jasnú predstavu a pocit, že sa nič neudialo, len ste sa „ulievali“, nezúfajte. Všetko je zrejme tak, ako má byť. Začnite si usporadúvať myšlienky. Pozorujte, s akými ľuďmi sa, odkedy nechodíte do práce, stretávate, aké myšlienky vám napádajú. Ak cítite akúsi nervozitu, uchýľte sa k meditáciam, zožeňte si motivačnú knihu, ktorá vás nakopne alebo sa vyberte na nejaký kurz. Hodiť sa vám bude určite všetko. Zdokonaľte sa v niečom. Nikdy nemyslite len na cieľ. (Načo mi bude kurz aromaterapie, stačí si kúpiť knihu. Aj tak neviem, či sa tým budem zaoberať).

Keď máte cieľ
Nikdy si nestavajte prosbu štýlom: Chcem buď toto alebo tamto. Cieľ musíte mať jasný a robiť všetko preto, aby sa naplnil. Ak teda budete mať sama pre seba zhrnuté, čo presne chcete, pôjdete za tým. Na svoj cieľ nielenže neprestávajte myslieť, ale robte všetko, čo s ním súvisí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výpoveď #plán

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...