Prsia v hlavnej úlohe! Ako ich mať pri milovaní krajšie?

Muži na základe poprsia ženy vyhľadávajú, komentujú aj posudzujú.

26.04.2014 17:00
prsia, sex, erotika, spodné prádlo Foto:
Mať pri sexe čo najkrajšie prsia? Ide to s drobnými trikmi.
debata

Pri milovaní sa s nimi neskutočne radi maznajú, užívajú si ich hebkosť a čaro. Dokonalé milenky svoje prsia nenechajú mužovi iba tak napospas. Vedia mu ich správne naservírovať. Doprajú mu rozkoš, ktorá sa im ako bumerang vráti. Dožičte si vďaka prsiam v posteli, úplne nové pocity.

Oblečte prsia

Kostýmčeky, korzety a sexi podprsenky nevynašli na to, aby viseli v skrini. Tie s efektom vyzdvihnutia poprsia na vás muži nesmierne radi uvidia. Sama spoznáte, ako pohľad na vylepšený dekolt vylepší ich vášeň. Budete sa cítiť sexi a žiadaná. Stačí sa predviesť a potom už len prejsť k menu číslo dva.

Skúste olejček

Ak niečo muži skutočne zbožňujú, je to masáž ženského poprsia. Stačí trocha oleja, alebo krému na vašom hrudníku a všetko je krajšie. Akoby ste zintenzívnili vodivosť pocitov. Ruky dokonalé kĺžu po pokožke. Vaše bradavky priam horia rozkošou a to nie je všetko. Partner bude v siedmom nebi už len z pohľadu, ako si užívate a ako krásne sa pod jeho rukami lesknú vaše prsia.

Prsia v kúpeľni

Atraktívnou metódou ako v partnerovi oživiť záujem o vaše telo je spoločné kúpanie. Pena, vaňa a vaše prsia. Klzké od mydla, skryté iba v podprsenke z bielych bubliniek. Pomaly ich nanášajte na bradavky a nechajte partnera, aby ich rozpustil dotykom, alebo svojim dychom. Vaše bradavky budú vystupovať z peny ako dva egreše a takáto hra spôsobuje iba dva efekty. Nesmierne vzrušenie oboch partnerov s následkom divokého milovania.

Súkromné Njotaimori

Komu toto slovo nič nehovorí, nech zalistuje v japonských kulinárskych experimentoch. Ide o obrad jedenia suši priamo z tela nahej ženy. Vyskúšajte tento obrad doma. Nemusíte pripravovať suši, postačia kúsky ovocia, čokolády, či bonbónov takticky rozložené na vašej hrudi. Nech si vás vychutná. Podľa reakcií pochopíte, že chuťové poháriky si pri tomto obrade rozkoše užívajú až druhé v poradí.

Samomasáž

Očarte ho ako zvodná profesionálka. Nezverte mu prsia okamžite do ruky. Vyzlečte podprsenku a prejdite na masáž poprsia vlastnými dlaňami. Zvodné pózy, masáž bradaviek. Ukážte mu, ako si slastne viete užiť dotyky a po chvíľke sa môže pridať. To už ale bude tak vzrušený, že milovanie sa nebude dať oddialiť. Ukážte mu, ako to majú vaše prsia rady, ako by sa ich mal dotýkať skúsene, ale zároveň mu túto lekciu z biológie zaobalíte do jemného striptízu. Za to vás zahrnie nielen láskou, ale aj nesmiernou dávkou rozkoše. Odmena totiž musí byť vždy na oboch stranách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #milovanie #vzhľad #masáž #krajšie prsia

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...