Skysli ste v práci bez postupu?

Uvedomili ste si odrazu, že práca vás už nenapĺňa? Alebo vás nenapĺňala nikdy, no žili ste v omyle, že sa to zmení?

15.01.2014 12:00
nespokojná žena, žena v práci Foto:
Jedinou možnosťou bude možno pre vás výpoveď.
debata

V takom prípade sa budete musieť zrejme rozhodnúť. Zvážte svoje plusy a mínusy. Najtrpkejšie to pre vás bude v prípade, že vidíte na kolegoch, ktorí tam podobne ako vy, robia roky, ako sa „šplhajú“ vyššie. Možno majú tvorivejšiu prácu ako vy, robia, čo ich baví, alebo sú jednoducho spokojní. To sa však, o vás, nedá povedať…

Možno, že sa pohrávate s myšlienkou, že by ste prácu vymenili, no nič pre to nerobíte. Jednoducho, čakáte, kto vám pomôže. A takto uvažujete už rok. Jasne si uvedomujete, že ste v práci „skysli“ a preto by ste mali nabrať veľmi veľa odvahy a energie a intenzívne si niečo nové hľadať.

Existuje ešte jeden, odvážnejší spôsob. Pohrozte šéfovi výpoveďou. Ale to len v prípade, že ste skutočne odhodlaná opustiť pracovisko s istým príjmom, zabehnutý rytmus a prácu, ktorú ovládate. Ak vás robí nespokojnou, váhať nemusíte. Ani sa čoho báť. Veď si len uvedomte, aká ste nešťastná. Už nešťastnejšia môžete byť len v prípade, že sa dostanete do finančných problémov. To sa vám však nestane, keď ste odhodlaná a veríte si.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #postup v práci

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...