V novom roku odstráňte to, čo vás v starom brzdilo

Znie to jednoducho, ale skúste sa reálne zbaviť aspoň niektorých zlozvykov, ktoré s vami verne kráčajú ruka v ruke už niekoľko rokov. Rovnako komplexov, či negatívnych postojov.

03.01.2014 07:00
lepšia kvalita života - šťastie - spokojnosť -... Foto:
Ak dokážete zvíťaziť nad svojimi komplexmi, zlozvykmi a negatívnymi postojmi, pocítite úľavu na duši, vyššie sebavedomie a lepšiu kvalitu života.
debata

V novom roku po novom

Vykročte do nového roka s novou optikou – na seba i na okolie, na životné situácie, ktorým sa nedá vyhnúť. Možno ste práve bez ilúzií a nenachádzate nič, čo by vám pomohlo v inšpirácii nevzdávať sa a posunúť niekam ďalej. Jednoducho to urobte – ten krok, iniciatíva, odvaha a odhodlanie musí vyjsť od vás. Už na nič nečakajte, ak vás čokoľvek trápi, vymyslite rázne riešenie a pustite sa do toho.

Nové skúsenosti bez starých chýb

Poučte sa na tom, čo ste nezvládli, ale chce to byť k sebe naozaj kritický a objektívny. Niekedy získate nadhľad až časom a novými skúsenosťami, ale ak si uvedomujete vlastné chyby, snažte sa im vyhnúť, inak sa budete neustále točiť dookola, znervózňovať seba aj iných. Konajte tak, aby ste boli spokojnejší – buďte k sebe úprimní, prehliadajte čudné správanie slabších pováh, neriešte každú nespravodlivosť, ktorá vás denne niekoľkokrát stretáva. Niektoré veci jednoducho nechajte tak, venujte sa len tým podstatným.

Preč komplexy, sem sa sebavedomie!

Ak dokážete zvíťaziť nad svojimi komplexmi, zlozvykmi a negatívnymi postojmi, pocítite úľavu na duši, vyššie sebavedomie a lepšiu kvalitu života. To vás nakopne viac si veriť, lepšie sa orientovať vo vzťahoch a v životných situáciách. Možno ostanú ešte veci, kde túžite mať úspech a nedarí sa, ale sústreďte sa viac na to, čo vám ide. V tom sa zdokonaľujte a v iných oblastiach ustúpte v ceste iným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #iniciatíva #Nový rok #inšpirácia #nakopnutie

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...