Chýb robte čo najmenej. No neprepínajte sa

Ste posadnutá myšlienkou, aby si váš šéf o vás myslel len to najlepšie? Každá malá chybička, ktorú možno vidíte len vy, vás vyrušuje a obhrýzate si kvôli nej nechty?

26.11.2013 14:00
žena v práci, pracujúca žena Foto:
Netrápte sa príliš.
debata

Ak pracujete s tým, že už dopredu viete, že sa niečo šéfovi nebude páčiť, alebo sa „modlíte“, aby si zle odvedenú prácu neupozornil, neišli ste kvôli tomu na koberček a stále pracujete len s vedomím, aby sa výsledky páčili šéfovi, nerobíte dobre.

Zamerajte sa predovšetkým na to, aby vás vaše činnosti bavili. Ktoré sú pre vás nočnou morou, snažte sa presunúť na niekoho iného. Navrhnite šéfovi, že by ste radšej robili niečo iné, čo by vás viac napĺňalo. A pripomeňte mu, že výsledky toho, čo vás baví, budú lepšie. Ak túžite po niečom tvorivom, príďte s takouto myšlienkou. Máloktorý šéf vás odbije s tým, že vám nevyjde v ústrety. Je to predsa v jeho záujme.

Potom sa vám sčasti podarí zbaviť prenasledovanej myšlienky, aby ste robili všetko len s tým, aby ste sa zapáčili šéfovi. Prešteľujte svoje myslenie. Výsledok sa musí páčiť v prvom rade vám! Nezabúdajte na to. Vnímajte tiež fakt, že ak vás šéf nekritizuje, s najväčšou pravdepodobnosťou je s vašou prácou spokojný. Aj to je istý druh pochvaly, ktorou vás odmeňuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šéf #páčiť sa šéfovi

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...