Sušené ovocie na tortách, výsledný efekt je ohurujúci! Tieto sa podarili televíznym cukrárom, vyberte tú naj

Vyberte tortu, ktorá vás vzhľadom očarila najviac a pošlite jej hlas v našej ankete!

15.11.2023 06:00
Danka Foto:
Danka a jej elegantná torta.
debata (1)

Siedme kolo šou Pečie celé Slovensko sa nieslo v znamení jesenného pečenia a tomu zodpovedala aj kreatívna výzva. Zadanie znelo: 2-poschodová torta zdobená sušeným ovocím. Po uplynutí 4-hodinového časového limitu sa tak pred porotou objavilo sedem kreatívnych výrobkov.

Danka a jej elegantná torta.
Mirka a jej torta s figami.
+4Timi a jej farebná torta.

Za najkrajšie torty porotkyne označili Luckinu ohnivú tortu, farebnú tortu od Timi či tortu s kvetmi ananásu od Katky. Práve tá sa skutočne vydarila, kvety zo sušeného ananásu vyzdvihli Petra aj Jožka, navyše Katka bodovala aj vynikajúcou chuťou jej výrobku. Za prácu so sušenými hruškami sa pochvaly dočkal aj súťažiaci Paťo. Práca so sušenými jablkami sa podarila Danke, jej elegantná torta, ktorá farebne kombinovala čiernu a červenú, vzhľadom očarila obe porotkyne.

pečie celé slovensko Čítajte viac Čo prišlo po fiasku s krémešmi? Takýto zlomový moment sladkej šou nečakali ani porotkyne

Na opačnej strane spektra sa ocitol v poslednej výzve Tomáš, ktorému sa nepodarilo vysušiť citrón tak, ako si porotkyne predstavovali a jemnú kritiku si vypočula aj Mirka za prácu s figami, ktoré bolo v jej torte málo vidieť. Pozrite si torty v našej galérii a pošlite hlas tej, ktorá sa vám na pohľad páčila najviac!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #torta #sušené ovocie #Pečie celé Slovensko

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...