Knižné novinky pod stromček! Cukráreň Petry Tóthovej aj návod, ako sa zaobísť bez mliečnych výrobkov v jedálničku

Výnimočné dezerty, mýty o zdravom stravovaní aj kniha pre tých, ktorí musia či chcú vyradiť mliečne výrobky z jedálnička - tu sú novinky, ktoré môžu potešiť pod stromčekom.

08.11.2023 09:30
kniha, žena, čítanie, oddych, úsmev, dievča Foto:
Na akú knihu si brúsite zuby?
debata

Cukráreň Petry Tóthovej

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu.

zväčšiť
Cukráreň Petry Tóthovej

Výživne o výžive

Nepodľahnite super reklamám na ultraspracované potraviny! Ani na tie, ktoré sa tvária zdravo, fit a obsahujú „len zdraviu prospešné“ látky. Nálepky na obaloch vás pred narušeným trávením či priberaním na hmotnosti neochránia. Kľúčom k dobrému zdraviu je zdravá strava, preto by ste mali porozumieť tomu, čo jete, čo potraviny obsahujú, ako ich kombinovať a aký majú vplyv na vaše telo. A teraz naozaj nehovoríme len o kalóriách. Nutričná špecialistka Jana Kondrcová vo svojej knihe vyvracia mýty o stravovaní, ktorým všetci veríme – zázračné diéty nefungujú a rýchle návody proste neexistujú! Okrem iného zistíte, ako si správne vyskladať zdravý tanier počas celého dňa, alebo ako veľmi môže vaše trávenie ovplyvniť taká jednoduchá vec, ako správne žuvanie, ale aj spánok, stres či celkové psychické nastavenie.

zväčšiť Nutričná špecialistka Jana Kondrcová : Výživne... Foto: Juraj Štefanovič
Výživne o výžive Nutričná špecialistka Jana Kondrcová : Výživne o výžive.

Život bez mlieka

Existuje veľa dôvodov, prečo sa zaobísť bez mliečnych výrobkov. Možno čelíte alergiám alebo neznášanlivosti laktózy. Možno máte problémy s akné, trávením, dutinami alebo s ekzémom – všetky preukázateľne súvisia s konzumáciou mliečnych výrobkov. Možno hľadáte dlhodobú prevenciu chorôb, zníženie hmotnosti alebo pomoc pri prechode na rastlinnú stravu. Kniha Život bez mlieka vám ukáže, ako na to!

zväčšiť
Život bez mlieka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #knižné tipy #Petra Tóthová

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...