Nápadité! Jedlé kytice súťažiacich šou Pečie celé Slovensko uchvátia, ale jedna bola top

Šieste kolo šou RTVS Pečie celé Slovensko sa nieslo v znamení čokolády, v kreatívnej výzve sa súťažiaci popasovali s jedlými kyticami.

08.11.2022 09:00
janka Foto:
Janka a jej jedlá kytica.
debata

Niektoré kytice boli zvlášť vydarené, za jednu z najlepších porotkyne šou Jožka Zaukolcová a Petra Tóthová označili tú, pod ktorú sa podpísala Janka. Aj vďaka jej honosnej jedlej kytici, ktorá sa niesla v znamení oslavy výročia svadby, sa z nej napokon stala pekárka týždňa.

Lenka a jej   jedlá kytica.
Ďoďo a jeho  jedlá kytica.
+4Janka a jej jedlá kytica.

O „wow“ efekt sa však postarali aj kreatívne počiny Tomáša či Táničky, i keď jej snehové pusinky v kytici boli podľa porotkýň menej vydarené. Lenka sa pustila do jedlej kytice v tvare vianočného stromčeka, ktorý u poroty takisto zabodoval.

Zuzka Čítajte viac Sacherova torta ako nočná mora sladkej šou! Trpkú príchuť čokoládového kola okúsila Zuzka, už dopiekla

Naopak, v kreatívnej výzve sa nie celkom darilo Zuzke, ktorej jesenná jedlá kytica so zvieratkami z odpaľovaného cesta bola podľa slov oboch porotkýň menej vydarená. Bola to práve ona, kto zo šou v závere vypadol. V galérii si pozrite, aké jedlé kytice vytvorili súťažiaci v šiestom kole Pečie celé Slovensko.

Anči a jej tiramisu v 2. kole šou Pečie celé...
Tomáš a jeho  tiramisu v 2. kole šou Pečie celé...
+4Tánička  a jej rozprávková torta zo 4. kola šou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...