V rámci troch pekárskych zadaní s názvom „Cesta okolo sveta“ sa súťažiaci vybrali najskôr do Talianska a pripravili variácie obľúbeného tiramisu, následne sa v technickej výzve preniesli do Nemecka a ich úlohou bolo pripraviť dokonalé bavorské praclíky. V kreatívnej výzve vyčarovali originálne torty z francúzskych palaciniek.
Bolo to práve tiramisu, ktoré prinieslo naozaj originálne nápady zo strany dvanástky súťažiacich. Pekári pred kamerami dokázali, že s prípravou dezertu majú všetci bohaté skúsenosti – a kreativitou nešetrili ani pri servírovaní tejto lahôdky s krémom s marcarpone a piškót. Pozrite si v našej galérii, akými kreatívnymi a trendovými spôsobmi sa dá taliansky dezert servírovať. Možno vám fotografie poslúžia ako inšpirácia.
Druhé kolo šou Pečie celé Slovensko sa stalo posledným pre Mareka, filmára z Liptovského Mikuláša. Pekárkou týždňa sa stala Dominika.