V nedeľu večer bude témou druhej epizódy šou Pečie celé Slovensko „Cesta okolo sveta“. V rámci troch pekárskych zadaní sa súťažiaci vyberú najprv do Talianska a pripravia variácie obľúbeného tiramisu, následne sa v technickej výzve prenesú do Nemecka a ich úlohou bude pripraviť dokonalé bavorské praclíky. V kreatívnej výzve vyčarujú originálne torty z francúzskych palaciniek.
Na nástrahy pri príprave talianskeho tiramisu upozorňuje porotkyňa Jozefína Zaukolcová. Aké musia byť piškóty a aký krém s použitím mascarpone? Pozrite si vo videu!
Ako dvanástka súťažiacich zvládne tieto výzvy si pozrite v nedeľu o 20.30 h na Jednotke v šou Pečie celé Slovensko.
Recept a postup, ako pripraviť talianske tiramisu, si pozrite vo videu TV Varecha (nižšie).
Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Pravé Tiramisu na Varecha.sk