Rýchly tréning, raňajky a power shake! Deň začnite energicky

Užite si ráno tak, ako sa patrí. A telo sa vám poďakuje. Napríklad aj tým, že kilá pôjdu dole.

15.01.2015 17:00
žena, ráno, aktivita Foto:
Začnite ráno aktívne, ale nezabudnite na raňajky.
debata

Vedecké štúdie potvrdzujú – kto má čas na raňajky, váži menej. Prečo sú tri jedlá denne lepšie ako dve? Odpoveď je jednoduchá! Kto si dá ráno vyvážené raňajky, naštartuje svoj metabolizmus a telo je tak počas dňa menej náchylné na útoky „vlčieho hľadu“. Vďaka raňajkám svoj organizmus ochránite od nezdravých alternatív, po ktorých siahnete počas doobedia, ak sa o slovo prihlási hlad. A to poriadne nástojčivo. Pravidelná strava navyše udržuje hladinu cukru v stabilných hodnotách, takže celkom poľahky poviete „nie“ na lákavo vyzerajúci koláč, ktorý prinesie do práce kolegyňa. Navyše, „stravu“ potrebuje aj mozog, aby mohol od rána dobre fungovať. Myslite na to vždy, keď budete s prázdnym žalúdkom vyrážať do práce.

Ak sa chcete zbaviť tukových vankúšikov napríklad na zadku, tak si nastavte budík ešte o 15 minút skôr. Dôvod? Keďže telo počas noci zlikvidovalo zásobu sacharidov, organizmus získava energiu priamo z tuku. A tým pádom miznú tukové vankúšiky. 15 až 20-minútový kardio tréning je preto pred raňajkami výnimočne účinný.

Aby ste poľahky zvládli doobedie v práci, pomôže vám aj power shake.

Potrebujete

  • 1/4 žltej papriky
  • 1/4 hrušky
  • 1/3 banánu
  • 1/2 kivi
  • 2 PL ovsených vločiek
  • 120 ml jablkovej šťavy

Všetko rozmixujte kuchynským mixérom. Shake je nielen oviežjúci a plný vitamínov, ale vďaka ovseným vločkám vás aj zasýti na dlhšiu dobu. Poľahky vydržíte celé doobedie v kancelárii a následne si dajte ľahký obed.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #raňajky #tréning #power shake

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...