Prešlo skoro 20 rokov, toto stretnutie malo víťaznú príchuť. Nebojte sa snívať, hovorí dizajnérka, ktorá z Vinczeovej urobila kráľovnú večera

Každú nedeľu stoja pred kamerami v unikátnych dizajnérskych kreáciách. Domáci tvorcovia majú tak možnosť prezentovať svoju tvorbu na dvojici momentálne mimoriadne sledovaných dám. Inak to nebolo ani počas uplynulého víkendu.

24.04.2024 08:42
debata
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v... Foto: TV Markíza
MACO3627 Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v kreácii od dizajnérky Zuzany Ľos-Božikovej (vpravo).

Na tanečnom večere Let's Dance sa aj tentoraz objavila moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová a moderátorka Lucia Hlaváčková v lokálnom dizajne. O výber šiat a dizajnérskych mien, ktoré obliekajú dvojicu televíznych tvárí, sa stará štylistka Zuzana Kanisová.

Štylistka Zuzana Kanisová. Čítajte viac Z Vinczeovej či Hlaváčkovej robí kráľovné obrazovky, dizajnéri to s ňou majú ťažšie. Do práce im hovorím, priznáva Kanisová

Pre ôsme kolo volila „česko-slovenskú“ kombináciu. Výsledkom bola rafinovaná a zvodná róba od českého tvorcu Lukáša Macháčka, v ktorej očarila Lucia Hlaváčková. Jej moderátorská kolegyňa a v Let's Dance v prvom rade porotkyňa Adela Vinczeová sa zase prezentovala v kreácii od Zuzany Ľos-Božikovej.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
+21Moderátorka Adela Vinczeová a dizajnér Patrik...

Práve v prípade spojenia tejto dvojice došlo aj k milému momentu a spojeniu, ktoré bolo – zdá sa – predurčené osudom. „Snívajte vo veľkom. Toto je príbeh, kedy si so mnou pani Adela Vinczeová urobila fotku opäť skoro po dvadsiatich rokoch. Tentokrát oblečená v mojom dizajne. Sny sa plnia,“ napísala módna návrhárka na sociálnej sieti. Zároveň zdieľala aj roztomilý záber spred bezmála dvoch dekád (prekliknite sa šípkou v odkaze z Instagramu). V tom čase si ako malé dievčatko zapózovala s Adelou, ktorej hviezda mierila k výšinám vďaka šou Superstar.

Diváci mali možnosť okrem Zuzany Ľos-Božikovej a Lukáša Macháčka v uplynulom kole už vidieť známe tváre Let's Dance v kreáciách od tvorcov ako Patrik Haaz, Petra Kovács, Katarína Vavrová, Martin Hrča, Michael Kováčik, Fero Mikloško či Zuzana Kubíčková a ďalší. Viac si pozrite v našej galérii. Pridávame aj modely pozvaných hostí a celebrít v ôsmom kole.

Šaty musia sadnúť ako uliate, v televízii nič neoklamete
Video
Zdroj: TV Pravda
Porotkyňa Tatiana Drexler.
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
+21Herec a model Adam Bárdy bol členom poroty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Kanisová #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Zuzana Ľos-Božiková #Lucka Hlaváčková

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....