Flirt, alebo seriózny vzťah? Spoznajte, o čo má muž skutočný záujem

Máte pocit, že ste spoznali toho pravého, že ste z jedného cesta, akoby ste sa poznali už roky a on možno len predvčerom zaklopal u vás na dvere. Ste ochotná mu dať na dlani svoje srdce a na posteli celé telo, ale... Čo ak on všetko berie len ako pobavenie?

21.04.2024 06:00
láska, vzťah, muž a žena, partneri Foto:
Ste naozaj spokojná vo vzťahu?
debata

Detektívka pravej lásky

Možno ste sa zoznámili cez internet, alebo klasickým spôsobom kdesi vonku, či v zamestnaní. Na začiatku sú sympatie, náklonnosť a potom prídu otázky, či máte spoločné predstavy nielen o trávení voľného času, ale aj o budúcnosti vzťahu. Problém je, že muži vám radi povedia to, čo počuť chcete. Ako ale odhaliť jeho skutočné úmysly. Či to myslí na dlhovekosť, alebo skôr je naklonený zábave?

Zahoďte ružové okuliare a skúmajte

Než sa vzťah stane vážnym, je dobré zaujímať sa aj o to, či dotyčný stále aj počas randenia s vami nehľadá iné ženy na zoznamkách, alebo s koľkými ženami pred vami chodil. Aj to môže totiž o náprotivku všeličo napovedať. Pretože ak muž nedáva na začiatku do vzťahu všetko, darmo budete očakávať, že bude dávať všetko po čase. Navyše jedna rada vzťahového kouča Jonathona Aslaya vás môže správne zorientovať v tom, či sa s vami nová známosť plaví do prístavu večnosti. Muži podľa neho hľadajú vážnejší vzťah so ženami, s ktorými boli na schôdzke aspoň desaťkrát. Ak to bolo menej a už ste v posteli, je možné, že to je len otázka zábavy.

láska, vzťah, pár, šťastie Čítajte aj Začínate nový vzťah? Pozor, tieto chyby lásky ho skôr či neskôr pochovajú

Lichotí mu nielen vzhľad, ale aj osobnosť

Ak je muž zameraný výsostne len na vzhľad, môžete očakávať, že aj jeho záujem o vzťah bude povrchný a ľahko si nájde inú peknú „bábiku“. Ak to s vami myslí vážne, zaujímate ho celá. Vaše pracovné úspechy, osobnosť, fandí vášmu životu a aktivitám a nielen tomu, že ste si dali nový melír a nechty.

Hovorí v množnom čísle

Ja to podľa Aslaya veľmi dôležité a muž podprahovo prezradí aj bez otázok viac, ako by chcel. Ak hovorí o vás a o sebe, ešte stále nemá spracovanú vašu dvojicu ako jednu rodinu. Naopak, ak sa v jeho slovníku už vyskytuje viac my, ako on, tak máte istotu, že očakáva spoločnú budúcnosť.

Všíma si detaily

Všímavosť je nemierne dôležitá. Ak si všimne zmenu vašich vlasov, nechtov, oblečenia, príveskov na ruke, tak si bude všímať aj to, či sa vám zmenila nálada, ako sa cítite, jednoducho ste pre neho dôležitá v každom detaile. Muž, ktorý to s vami myslí vážne bude poznať aj farbu vašich očí, nielen číslo podprsenky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #osobnosť #pozornosť #detaily #dlhodobý vzťah #zábava so ženami #spoločná budúcnosť #spoločné princípy

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...