Červené pery Scarlett Johanssonovej ako inšpirácia: Dokonalejší vzhľad voliť ani nemohla, ozdobila večeru s prezidentom

Ani jedna z najkrajších žien Hollywoodu nechýbala počas víkendu na slávnostnej večeri vo Washingtone. Herečka Scarlett Johansson očarila precízne voleným a rafinovaným vzhľadom.

29.04.2024 09:16
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani... Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé.
debata (1)

Krásku, ktorá sa objavila v hitoch ako Čierna vdova či nezávislej snímke Stratené v preklade, obliekol módny ateliér Armani Privé do luxusnej bielej róby lemovanej štrasovou kamienkovou bordúrou. Kráska však nepútala pozornosť len odevom, ale aj úpravou.

ysl dmi makl ysl-loveshine-candy-glaze-23 wearable classic-zoom close-up before-after shade-05 fair-skintone patricia landscape 3000x2360px 4935421761765 rgb Čítajte viac Všetko, čo by ste mali vedieť o rúžoch na pery! Známa slovenská vizážistka radí... aj to, ako sa vyhnúť klasickým prehreškom

Medové pramene vlasov jej kaderník upravil do elegantnej podoby jemných vĺn fixovaných pomocou tužidla a lesku na vlasy, ktoré vytvárali jemne mokrý efekt. Vlasy boli na vrchu hlavy uhladené a rozdelené na cestičku. V líčení sa Scarlett vybrala cestou dôrazu na pery – jej plné a súmerné ústa znesú takmer každý odteň rúžu a herečka zvolila výrazný červený odtieň s oranžovým podtónom.

Herečka Keri Russell v kreácii Markarian.
Herečka Scarlett Johansson a jej manžel - komik...
+22Herečka Keri Russell a jej kolega Rufus Sewell,...

Johanssonovej sošná podoba naplnila všetky očakávania spojené s hollywoodskou divou a nadšený vyzeral po jej boku aj manžel Colin Jost, vďaka ktorému sa herečka na slávnostnej večeri objavila. Jost, známy komik zo šou Saturday Night Live, totiž podujatím sprevádzal a zabával aj amerického prezidenta Joea Bidena.

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé. Foto: SITA/AP, Jose Luis Magana
WHCA Dinner Red Carpet Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé.

Okrem hollywoodskeho páru sa na akcii objavilo množstvo známych tvárí, medzi nimi napríklad herečka Keri Russell, jej kolegyňa Rosario Dawson, herec Chris Pine či tváre televízií CNN alebo CBS. V galérii vyššie nájdete výber hviezd a ich podoby. Pozrite si aj našu nedávnu galériu s tipmi na odtiene rúžov.

Lesk a rúž na pery LoveShine Candy Glaze od...
Vyživujúci olej na pery Dior LIp Glow, ktorý...
+8Lesk na pery od Jeffree Star Cosmetics v...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Scarlett Johansson #Armani Privé #úprava #pery

+ Každé ráno si trochu zacvičte, budete tak mať zo seba lepší pocit.
Budúcnosť prináša neočakávané finančné...

+ Prechádzka v prírode vám dnes prospeje, potrebujete si vyčistiť hlavu.
Nadriadený si všímajú vašu prácu, preto...