Na letisku ju vítali davy aj ochranka, najkrajšia žena sveta si rodné Česko veľmi neužije. Ale sviečkovú s knedľou si dám, odkázala

Viac ako dva týždne od jej triumfálneho víťazstva uplynuli, kým sa nová Miss World - česká kráska Krystyna Pyszková mohla vrátiť do rodnej krajiny. Maratón povinností však neustáva ani tu, prezradila po prílete pre české médiá.

25.03.2024 11:59
Krystyna Pyszková Foto:
Miss World Krystyna Pyszková priletela v nedeľu 24. marca do Prahy prvýkrát od svojho víťazstva vo svetovej súťaži.
debata (7)

Dlhonohá blondínka sa 8. marca stala novou kráľovnou krásy na svetovej súťaži Miss World a pre rodáčku z Třinca to je skutočne zmena života od základov. Očarujúca Krystyna musela nasledujúce dni cestovať na Maurícius, následne do Londýna a teraz si urobila krátku prestávku doma v Česku, aby následne zamierila do New Yorku.

855253773 Čítajte viac Najkrajšia žena sveta je Češka! Titul Miss World získala blondínka Pyszková z Třinca

„Budíček mám o štvrtej ráno a program mám od rána do večera,“ prezradila pre portál Super.cz Pyszková. Po siedmich dňoch v Česku, ktoré budú plné stretnutí s médiami či sponzormi súťaže alebo rozličných sprievodných aktivít, odletí za veľkú mláku a bude stáť v čele svetového turné súťaže Miss World. „Začína sa v Katare a potom sa budeme asi presúvať po Afrike,“ prezradila kráska.

Krystyna Pyszková je už druhou českou kráskou,...
Miss World Krystyna Pyszková priletela v nedeľu...
+8Miss World Krystyna Pyszková priletela v nedeľu...

Pyszková tesne po svojom prílete na Letisko Václava Havla v Prahe prezradila, že si plánuje dať „sviečkovú s veľa knedľami“. V Indii, kde sa súťaž konala, vraj celý čas jedla to isté a aj ostatné dievčatá sa museli v strave obmedzovať. Takmer každá z nich počas príprav či dokonca v rámci súťaže ochorela. Aj samotná Miss World vraj svoj titul získala počas večera, keď mala vysokú horúčku.

Krystyna Pyszková je už druhou českou kráskou,... Foto: CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl / CNC / Profimedia
Krystyna Pyszková Krystyna Pyszková je už druhou českou kráskou, ktorá zvíťazila v súťaži Miss World. na zábere z pražského letiska, kam priletela prvýkrát od víťazstva v súťaži.

Plavovláska si určite bude musieť zvykať aj na nový normál – napríklad ochranku. Čakala na ňu aj počas jej nedeľňajšieho príletu do Prahy, kde na ňu čakali desiatky fanúšikov aj novinári. Privítať víťazku prišla aj šéfka súťaže Miss Czech Republic Taťána Makarenko, ktorá pri oslovení Pravdou ohľadom rozhovoru s novou Miss World priznala, že Pyszková má program naozaj naplánovaný na minúty.

Eve Gilles Čítajte viac Po 100 rokoch je prvou Miss s krátkymi vlasmi: Francúzska kráska rozdelila krajinu, jej odpoveď na hejty však nemohla byť lepšia

Hudobne nadaná Krystyna je študentkou práva na Karlovej univerzite a zároveň študuje marketing v Innsbrucku. Súčasťou jej víťazstva je aj finančná odmena, ktorá sa údajne šplhá k sume niekoľko stotisíc eur. Vyplácať jej ju budú postupne počas roka jej kraľovania.

Na svetovej súťaži Miss World sa zúčastnila aj slovenská zástupkyňa Sophia Hrivňáková – o tom, ako vnímala celú súťaž a čo počas nej zažila, čítajte tu.

Dievča, ktoré sa prihlási do súťaže krásy, nie je menej feministka ako ženy, čo sa tak rady označujú
Video
Zdroj: TV Pravda
7 debata chyba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....