Návaly tepla. Priberanie. Osteoporóza... Ako preplávať prechodom bez problémov a s gráciou?

Nepríjemnými stavmi si môžete aj nemusíte prechádzať. Pomôcť si viete vhodnými cvičeniami a jednoduchými zásadami z oblasti pohybu, výživy, spánku či zvládania stresu.

10.11.2023 14:00
menopauza - návaly tepla - žena v prechode Foto:
Ako sa vyhnúť priberaniu v prechode, ako aktívne starnúť a ako sa pripraviť na ďalšie zmeny?
debata

Návaly tepla. Priberanie. Osteoporóza. Depresie a sociálny dištanc. Strach zo všetkých spomínaných príznakov. Ako sa vyhnúť priberaniu v prechode, ako aktívne starnúť a ako sa pripraviť na ďalšie zmeny (nielen) v prechode? Nepríjemnými stavmi si môžete aj nemusíte prechádzať. Pomôcť si viete vhodnými cvičeniami a jednoduchými zásadami z oblasti pohybu, výživy, spánku či zvládania stresu.

Špeciálny program FIT MADAM z dielne Supershape ponúka pomocnú ruku všetkým ženám. Prináša jednoduchý návod ako pomôcť svojmu telu počas náročných zmien sprevádzajúcich prechod. Tvorcovia ušili unikátny program pod odborným dohľadom špecialistov – trénerky a Supershape zakladateľky Jany Šimkovič, výživovej špecialistky Barbary Svieženej, pohybového terapeuta Viktora Olivu, gynekologičky Lucie Ďurčekovej a ortopédky Andrey Švrčkovej.

tréning, žena, ženy, telocvičňa Čítajte viac Pravidelne cvičíte? Aký tréning uprednostniť počas PMS a aký po menštruácii? Nie je to jedno

„Prechod je veľmi dôležitou súčasťou života každej ženy. Na všetky zmeny, ktoré vôbec nemusia byť jednoduché, sa však viete dopredu pripraviť. Poznám mnohé dámy, ktoré si prechodom prechádzajú a často je to veľmi zložité. Celým obdobím však vďaka informáciám, ktoré program prináša, viete prejsť oveľa ľahšie a zvládnuť ho v pohode a s gráciou. V programe FIT MADAM sa venujeme všetkému podstatnému týkajúceho sa prechodu do najmenšieho detailu,“ hovorí Jana Šimkovičová, motivátorka a inštruktorka power jogy, ktorú na sociálnych sieťach sledujú tisíce žien.

Kým úloha matky sa nemusí týkať každej, s prechodom je to presne naopak. Niektoré počas neho trpia, iné ním „preplávajú“ bez väčších ťažkostí. Starnutie so sebou prináša mnoho otázok, strachov a obáv. Okrem účinných video tréningov na spevnenie celého tela je program FIT MADAM plný užitočných videí o všetkom dôležitom, čo vplýva na prechod – vzorový mesačný tréningový plán, 22 silovo kondičných video tréningov, 12 online cvičení zameraných na flexibilitu a mobilitu, ako aj 20 užitočných edukatívnych videí a live rozhovorov so skúsenými odborníkmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #menopauza #prechod

+ Smiech je najlepší liek, dodáva zdravie a pozitívnu energiu.
Dobré plánovanie a organizácia sú kľúčmi k...

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...