Tuk z brucha preč! Aj tieto triky pomôžu

Jedno je isté, bez cvičenia to nejde. Ale okrem pravidelného tréningu pomôžte telu aj týmito trikmi. A tuk z bruška pôjde dole o čosi rýchlejšie.

30.03.2015 13:00
brucho, žena, obézna Foto:
Trápi vás problémová partia?
debata

Fit štart

Stačí vstať o päť minút skôr a celý deň sa budete cítiť lepšie. Stimulujete krvný obeh aj látkovú výmenu. Ako? Suchou 5-minútovou masážou, od nôh smerom k ramenám, ideálne je ak si kúpite špeciálnu masážnu rukavicu. A potom sa osprchujte.

Obed „to go“

Pripravte si ľahký šalát napríklad s tuniakom alebo kuracím mäsom a vezmite so ho do práce. Máte istotu, že sa vyhnete zbytočným kalóriám vo firemnej jedálni a ušetríte čas, ktorý následne môžete lepšie využiť v telocvični.

Krásna vďaka fantázii

Predstavte si, ako skvele budete vyrezať v tých sexi úzkych džínsach, ktoré odpočívajú vo vašej skrini už zopár mesiacov. Ak máte konktrétny cieĺ, dodržiavanie fit režimu je o čosi jednoduchšie.

Plný tanier

Ak si na tanier naložíte len malý kúsok ryby a jeden zemiak, už pohľad na váš obed vás rozladí. „Toto mi predsa nemôže stačiť“. A pritom existuje jednoduchý trik. Tanier si doplňte potravinami, ktoré nemajú veĺa kalórií a budete sa cítiť sýta. Plátky chudej šunky či nízkotučného syra a, samozrejme, kopec zeleniny.

Obľúbená hudba

Ak si po príchode domov okamžite zapnete svoje obľúbené CD-čko, počúvate hudbu a máte príjemný pocit. Hudba „prebije“ pocity, ktoré vám v hlave našepkávajú, aby ste otvorili chladničku a niečo si v nej našli. Nejde o to, aby ste hladovali, ale aby ste telo nezásobovali prázdnymi kalóriami.

Čaj z púpavy

Dve šálky čaju sa postarajú o väčšiu produkciu enzýmov, ktoré sa starajú o odvádzanie toxínov z tela. Okrem toho si ním zlepšíte metabolizmus. Ako na to? Listy púpavy natrhajte na menšie kúsky a zalejte vriacou vodou 250 ml a nechajte 10 minút lúhovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tuk #tréning #brucho #trik

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...