3 najžiarlivejšie znamenia zverokruhu! Ste medzi nimi?

Žiarlivosť môže poriadne otestovať vzťah a niekedy spôsobiť problémy, ktoré v skutočnosti neexistujú. Nie každý dokáže žiarliť v únosnej miere, pri niektorých ľuďoch ide o chorobnú žiarlivosť s túžbou ovládať partnera. Tieto tri znamenia zverokruhu dokážu žiarliť naozaj extrémne.

09.04.2023 12:00
žiarlivosť, nevera, hádka, Foto:
Chorobná žiarlivosť vo vzťahu?
debata

Býk

Býk je veľmi trpezlivý a vo vzťahu sa drží pri zemi. Má vernú dušu a svojho partnera by nikdy nepodviedol. To isté samozrejme vyžaduje aj od svojej „polovičky“. Len čo však spozoruje čo i len najmenší náznak niečoho, čo sa mu nezdá, začne sa vlna podozrení a obmedzení. A nie len tak nejakých. Býk začne neuveriteľne žiarliť a má tendenciu doslova striehnuť na každý krok partnera. Keď býk prestane partnerovi 100-percentne veriť, jeho žiarlivosť sa stane neznesiteľnou. A často vzťah pochová.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Panna

Panna je veľmi ustráchané znamenie zverokruhu. A týka sa to aj strachu z toho, že príde o lásku. Hoci by ste jej extrémnu žiarlivosť na prvý pohľad neprisúdili, práve strach z nej takéhoto človeka veľmi rýchlo urobí. Utápa sa v nedôvere, smútku a beznádeji a svojimi pocitmi žiarlivosti a podozrení atakuje svoju polovičku deň čo deň, až sa stane takéto správanie neznesiteľným.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte viac Milujem ťa... Tieto znamenia vyslovia túto vetu vždy priskoro

Škorpión

Škorpión je neuveriteľne vášnivý, najmä vo vzťahoch. Ťažko však partnerovi dôveruje a preto neustále žiarli. Na rozdiel od iných znamení, svoju žiarlivosť dokáže dlhý čas skrývať. Keď má však všetky „dôkazy“ pokope, má premyslených niekoľko scenárov, ako bude jeho „vypočúvanie“ partnera prebiehať. Ak sa raz škorpión v žiarlivostnej honbe rozbehne, len máločo ho zastaví a zo svojej vytýčenej cesty „dolapenia neverníka“ len tak ľahko neuhne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #chorobná žiarlivosť

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...