Milujem ťa... Tieto znamenia vyslovia túto vetu vždy priskoro

Na začiatku vzťahu je všetko krásne. V žalúdku lietajú motýle šťastia a partner sa nám zdá byť jednoducho dokonalý. Kým však niekomu vyznáme lásku, chce to čas... Ale tieto znamenia to vždy uponáhľajú.

12.03.2023 06:00
bozk, láska, dvojica, romantika, rande Foto:
Nie je na zásadnú vetu ešte priskoro?
debata

Rak

Rak je veľmi emocionálne a oduševnené znamenie zverokruhu. Miluje romantiku a všetko, čo k nej patrí. Toto vodné znamenie sa rýchlo a bezhlavo zamiluje. Často sa stane, že spojenie ‚Milujem ťa‘, mu z úst vykĺzne bez rozmýšľania. Čo je však raz povedané, len ťažko sa berie späť. Nepomáha ani to, že toto znamenie zverokruhu sa následne začne správať viac racionálnejšie. Po vyrieknutí takéhoto vyznania by rak rád vzal svoje slová späť, lebo si uvedomí, že je na ne priskoro. Druhá strana s nimi vždy otáľa dlhšie ako rak.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ja, ja, ja! Tieto znamenia dokážu každý rozhovor zvrtnúť na seba

Ryby

Ryby sú jedným z večne zasnených znamení zverokruhu. Často podľahnú len svojim pocitom, najmä v láske. Vo svojom vysnívanom svete vidia všetko trocha inak, než je v skutočnosti. Ryby si vo svojich mysliach maľujú tie najromantickejšie scenáre. To často vedie k tomu, že toto vodné znamenie vyznáva lásku partnerovi veľmi skoro. Rozvíjajúci sa vzťah potrebuje čas, aby sa vyvíjal, partner rýb zostane takýmto skorým vyznaním skôr zaskočený, než potešený. Ryby následne strácajú pôdu pod nohami a vo vzťahu sa okamžite cítia na druhej koľaji, hoci to tak nemusí byť. Preto by si mali dopriať viac času na takúto zásadnú vetu.

Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom...
Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie...
+7Herečka Sharon Stone na premiére The Tragedy of...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...