Priveľmi dobrí pre tento svet! Tu sú znamenia, ktorých dobrotu ostatní často zneužívajú

Použiť slovíčko "nie" je pre niektorých ľudí naozaj ťažké, skôr sa snažia všetkým vyhovieť.

04.08.2023 09:00
muž, žena, láska, objatie, vzťah, intimita,... Foto:
Stále ste tu viac pre ostatných než pre seba?
debata

Sú pre rodinu a priateľov naozaj spoľahliví, v práci si plnia povinnosti na 120 percent, ale… Pre svoje vlastnosti a obetavosť sú často okolitým využívaní, často sa dostávajú do situácií, v ktorých by mali povedať „nie“ a myslieť na seba, nie na okolie. Zvlášť sa to týka týchto znamení:

Ryby

Málokedy zažijete niekoho v znamení Rýb, aby sa chválil svojimi činmi či úspechmi. Ryby sú zdržanlivé a skromné. Ryby dokážu zabodovať svojou empatiou a veľkým srdcom. Bohužiaľ, práve tieto vlastnosti sú ich najväčšou slabosťou, pretože sú kvôli nim často priveľmi zneužívané – v práci, v rodine aj medzi priateľmi. Chýba im sebavedomie, aby si z času na čas vyžiadali záujem či pomoc od ostatných pre seba, takisto aby upozornili na svoje úspechy.

rozchod, smutná žena Čítajte viac Niektorých ex nevieme dostať z hlavy ani po rokoch, zvlášť tých, ktorí sú narodení v týchto znameniach

Baran

Čo sa kariéry týka, v práci sa dokáže Baran obracať jedna radosť, vie si „dupnúť“ a vybojovať to svoje. Je cenený pre postrehy či rady. Žiaľ, v súkromnom živote až taký sebavedomý a priebojný nie je. Keď je Baran zamilovaný, pre ružové okuliare nevníma celkom realitu vzťahu a tak ťahá zvyčajne za kratší koniec.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Rak

Rak len zriedkakedy nájde pomoc, keď ju potrebuje. V kruhu svojich priateľov je známy ako ten, kto je tu vždy pre druhých a sám nikdy nič nevyžaduje. Nikdy sa nesťažuje, nikdy nemá žiadn eproblémy – aspoň navonok. Vo vnútri však musí aj on bojovať s problémami a zostáva ne ne pre svoju povahu zvyčajne sám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...